Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sai 10-vuotiaalta ManU-fanilta kirjeen, jossa pyydettiin häviämään: yllätti perheen vastaamalla - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sai 10-vuotiaalta ManU-fanilta kirjeen, jossa pyydettiin häviämään: yllätti perheen vastaamalla

Klopp pahoitteli, että ei voi toteuttaa pojan toivetta.

Jürgen Klopp on johdattanut Liverpoolin ylivoimaiseen sarjajohtoon. Kuva: Javier Soriano / AFP

Julkaistu: 21.2. 16:08, Päivitetty 21.2. 17:18

Liverpool on ollut jalkapallon Englannin Valioliigassa niin ylivoimainen, että vastustajien kannattajat alkavat turhautua. Niin kävi myös Manchester Unitedia kannattavalle kymmenvuotiaalle Daragh Curleylle.

BBC kertoo verkkosivuillaan, että Curley päätti kirjoittaa Liverpoolin managerille Jürgen Kloppille kirjeen, jossa toivottiin Liverpoolin häviävän.

”Liverpool voittaa liikaa pelejä. Jos voitatte vielä yhdeksän peliä, teillä on Englannin jalkapalloilun paras tappioton jakso. United-kannattajana se on hyvin surullista”, Curley kirjoitti.

”Joten ensi kerralla, kun Liverpool pelaa, laittakaa heidät häviämään. Teidän tarvitsee vain antaa toisen joukkueen tehdä maaleja. Toivon, että olen vakuuttanut teidän siitä, että ette voita sarjaa ettekä muita pelejä enää koskaan.”

Curleyn ja hänen perheensä yllätykseksi Klopp vastasi kirjeeseen. Siinä Klopp pahoitteli, että ei voi täyttää toivetta.

”Niin paljon kuin haluaisitkin Liverpoolin häviävän, työni on auttaa Liverpool voittamaan. Maailmassa on miljoonia ihmisiä, jotka haluavat sitä, enkä halua tuottaa heille pettymystä”, Klopp kirjoitti.

”Sinun onneksesi olemme hävinneet menneisyydessä ja tulemme häviämään tulevaisuudessa, sillä tämä on jalkapalloa.”

Lisäksi Klopp kehui Manchester Unitedin olevan onnekas, kun heillä on Daragh Curleyn kaltainen intohimoinen kannattaja.

Liverpool ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä yhtään peliäkään. Ainoa pistemenetys 26 ottelusta on yhdestä tasapelistä. Eroa sarjakakkoseen Manchester Cityyn on 22 pistettä, eli seitsemän voiton ja yhden tasapelin verran. Mestarien liigan paikan ensi kaudelle Liverpool on jo varmistanut ja nykyvauhdilla Valioliigan voittokin varmistuu poikkeuksellisen aikaisessa vaiheessa kevättä.

Seuraa uutisia tästä aiheesta