Hassuttelu joukkueen valokuvissa teki pelaajasta sosiaalisen median suosikin: monokkeli kruunasi neljän vuoden kuvasarjan - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Hassuttelu joukkueen valokuvissa teki pelaajasta sosiaalisen median suosikin: monokkeli kruunasi neljän vuoden kuvasarjan

Justin Meekinsin suhtautuminen joukkuekuvauksiin on rento.

Julkaistu: 22.2. 16:22

Baseballia Salisburyn yliopistossa pelaava Justin Meekins kertoo Washington Postille, että hänen sosiaalisen median tilinsä ja puhelimensa täyttyivät viesteistä keskiviikon ottelun jälkeen. Syy ei ollut tällä kertaa otteissa kentällä, vaan hiljattain julkaistussa pelaajakuvassa, joka lähti leviämään.

Meekins on neljännen vuoden pelaaja, joka on suhtautunut joukkuekuvien ottamiseen rennosti. Ammattilaisliiga MLB kuvaili hänen otoksiaan sanomalla Meekinsin käyneen läpi muutaman vuoden hipsterivaiheen.

Kun neljäs kuva julkaistiin, Meekins oli ottanut mukaan muovisen monokkelin, joka oli asetettu oikealle silmälle. Baseball-aiheisen podcastin Twitter-tili bongasi kuvat ja kuvat alkoivat levitä. Sittemmin aiheeseen tarttui myös Washington Post.

Washington Postille Meekins kiistää, että hänellä olisi ollut hipsterivaihe.

”Kasvatin vain hiuksiani ja partaani”, Meekins sanoi.

Hassutteluperinteen Meekins kertoo alkaneen toisen vuoden kuvaa otettaessa. Silloin hän päätti tehdä joukkuekaverinsa jotain hauskaa. Neljäntenä vuotena hän halusi tehdä jotain parista aiemmasta kerrasta poikkeavaa.

”En voinut tehdä samaa juttua uudestaan ja uudestaan, koska se olisi ollut tylsää ja pidän muutoksista. En tiedä, mistä monokkeli-idea tuli. Ajattelin vain, että minun pitäisi pitää monokkelia ja ostin yhden Amazon Primesta parilla dollarilla”, Meekins kertoi.

Kuvan ottamisessa oli Meekinsin mukaan omat haasteensa, koska monokkeli ei tahtonut pysyä paikallaan. Lopulta yritys palkittiin.