Teemu Pukin Norwich jäi Wolverhamptonin jalkoihin - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Teemu Pukin Norwich jäi Wolverhamptonin jalkoihin

Pukilla oli avausjaksolla yksi maalipaikka.

Teemu Pukki pääsi yrittämään maalia ottelun alkuminuuteilla. Kuva: CRAIG BROUGH / reuters

Julkaistu: 23.2. 16:51, Päivitetty 23.2. 18:10

Jalkapallon Valioliigan jumbojoukkue Norwich kaipasi kipeästi lisäpisteitä, jotta mahdollisuudet säilyä Valioliigassa pysyisivät edes jollain tapaa elossa. Sunnuntainen vierailu Wolverhamptonin stadionille ei tuonut helpousta, sillä kotijoukkue otti puhtaan 3–0-voiton.

Ottelu alkoi Norwichilta hyvin. Joukkue hallitsi peliä ja vain kahdeksan minuuttia oli pelattu, kun Norwich pelasi hienon syöttökuvion, jonka päätteeksi pallo tuli maalin edustalle joukkueen suomalaiselle maalitykille Teemu Pukille. Läheltä etukulmaa Pukki pääsi tökkäisemään palloa, mutta se päätyi suoraan kohti Wolverhamptonin maalivahtia Rui Patriciota.

Vähitellen Wolverhampton sai oman pelinsä kulkemaan ja tulostaululle ilmaantui nopeasti 2–0 kotijoukkueelle. Molemmista maaleista vastasi Diego Jota (19. ja 30. minuutilla).

Maalien jälkeenkin Wolverhamptonilla oli pari vaarallista tilannetta, mutta Norwichin maalivahdin Tim Krulin huipputorjunnat estivät lisämaalit.

Toisella puoliajalla Jota oli uusia Eurooppa-liigan torstain ottelun (Espanyolia vastaan) maalimäärän eli hattutempun, mutta pallo osui tolppaan, josta Raul Jiménez iski loppunumerot 50. minuutilla. Sen jälkeenkin Wolverhamptonilla oli maalipaikkoja, mutta lisämaaleja ei syntynyt.

Pukki pääsi toisella puoliajalla kerran laukomaan, mutta veto meni yli maalin.

Norwichilla oli ottelun pallonhallinta 60-prosenttisesti, mutta laukaisutilaston Wolves voitti 19–6.