NBA-tähti otti jättimäisen tatuoinnin selkäänsä, kirjoitusvirhe herättää huomiota - Urheilu | HS.fi
Urheilu

NBA-tähti otti jättimäisen tatuoinnin selkäänsä, kirjoitusvirhe herättää huomiota

Bostonin Jayson Tatum on joukkueensa paras pistemies.

Jayson Tatum (oik.) on Bostonin suurimpia tähtiä. Taisteluparina Los Angeles Lakersin Rajon Rondo. Kuva: Katelyn Mulcahy / AFP

Julkaistu: 24.2. 14:22

NBA-joukkue Boston Celticsin tähtipelaaja Jayson Tatum on saanut kiusallista julkisuutta tuoreen tatuointinsa ansiosta, vaikka otteet koripalloparketilla vakuuttavatkin.

Yhdysvaltalainen Tatum, 21, on antanut tatuoida yläselkäänsä varsin isoilla kirjaimilla tekstin ”Gods will” ja alle pienemmällä viittauksen Raamatun sananlaskujen 3. luvun jakeisiin 5–6.

Kiusalliseksi tatuoinnin tekee kirjoitusvirhe. Sanasta Gods puuttuu nimittäin heittomerkki, jolloin merkitys olisi Jumalan tahto. Nykyisessä kirjoitusasussa teksti näyttää lauseen keskeneräiseltä alulta: jumalat aikovat (tehdä jotain).

Kirjoitusvirhe on herättänyt hilpeyttä koripallofaneissa, ja muutama kommentoija on tuonut esille Tatumin taustan Duken arvostetussa yliopistossa. Tatumin onneksi virhe lienee melko helposti korjattavissa.

Tatum on ollut tällä kaudella Bostonin paras pistemies 22,9 pisteen keskiarvolla. Levypalloja hän on ottanut keskimäärin seitsemän ottelua kohti.

Seuraa uutisia tästä aiheesta