Patrik Laine esitti vakavalla naamalla tietämätöntä: ”En tiennyt, että pelaan 300. otteluni – se tuli aika nopeasti” - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Patrik Laine esitti vakavalla naamalla tietämätöntä: ”En tiennyt, että pelaan 300. otteluni – se tuli aika nopeasti”

Ovetškinin juhlallisuudet Laine toivoi järjestettävän muulloin kuin Winnipegin ottelun yhteydessä.

Patrik Laine pelasi tiistai-iltana 300. ottelunsa. Kuva: Scott Taetsch / zuma

Julkaistu: 26.2. 8:56

Winnipeg Jetsin Patrik Laine on tunnettu siitä, että hän pyörittää pukukoppihaastatteluissa mediaa mielin määrin. Tiistai-iltana ennen 300. NHL-otteluaan Laineelta kysyttiin, miltä rajapyykin saavuttaminen tuntuu.

”En tiennyt, että pelaan 300. otteluni. Se tuli aika nopeasti. Ei tunnu siltä, että pelejä olisi jo 300”, Laine kuittasi.

Hän pelaa neljättä kauttaan NHL:ssä.

Tiistai-iltana juhlittiin myös Aleksander Ovetškinin 700. NHL-maalia ennen Washington Capitalsin ja Winnipeg Jetsin kohtaamista. Laineella oli tähänkin lainemainen kommentti.

”Olisi toivottavaa, että Ovetškia juhlittaisiin jonain toisena iltana. Ei tarvitsisi seisoa jäällä niin pitkään. Ei vaan, onhan se uskomatonta. Hän on yksi parhaista maalintekijöistä ikinä.”

Mediaa kiinnosti myös, miltä Laineesta mahtaisi tuntua, jos hän tekisi 700 maalia.

”Ei aavistustakaan. Olen siitä jotain 570 [tarkasti ottaen 564] maalia perässä. En tiedä, kysykää joltain, joka on lähempänä”, Laine tuumasi.

Itse ottelun Washington voitti 4–3 rangaistuslaukauskilpailun jälkeen. Ovetškin teki ottelun avausmaalin eli NHL-uransa 701. maalin. Lisäksi venäläistaituri ratkaisi ottelun rangaistuslaukauksellaan. Laine jäi ilman tehopisteitä.

Sebastian Aho jatkoi hurjaa pisteputkeaan, Dallasin Roope Hintzille tehot 1+2

Seuraa uutisia tästä aiheesta