Ylivoimainen Djokovic otti vuoden viidennentoista perättäisen voittonsa - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Ylivoimainen Djokovic otti vuoden viidennentoista perättäisen voittonsa

Tenniksen miesten maailmanlistan ykkönen Djokovic jatkoi voittoputkeaan iskemällä 59 minuutissa voiton saksalaisvastustajasta Dubain mestaruusturnauksessa.

Novak Djokovic juhli voittoa Dubain mestaruusturnauksessa. Kuva: THAIER AL-SUDANI / REUTERS

Julkaistu: 26.2. 20:59

Tennisvuoden kahdella turnausvoitolla aloittanut Novak Djokovic venytti voittosarjansa jo viidenteentoista otteluun. Djokovic löi helposti saksalaisen Philipp Kohlschreiberin erin 6–3 ja 6–1 Dubain mestaruusturnauksessa ja eteni puolivälieriin.

Maailmanlistan ykkönen Djokovic oli hävinnyt saksalaiselle vuosi sitten Indian Wellsin turnauksessa, mutta tällä kertaa hän oli täysin ylivoimainen. Djokovic hävisi vain kymmenen pistettä syöttövuorollaan ja sinetöi voiton 59 minuutissa.

”Se oli loistava suoritus. Nautin siitä, miten pelasin. Olin keskittynyt ja pelasin taktisesti hyvin”, Djokovic sanoi.

Seuraavaksi serbialainen kohtaa 32-vuotiaan Karen Khachanovin.

”Minulla on ollut mielenkiintoisia otteluita häntä vastaan. Hän on loistava kaveri ja hyvin voimakas pelaaja. Hän on yksi niistä pelaajista, jotka voisivat nousta tenniksen maailmanlistalla kymmenen joukkoon.”

Djokovic sanoi, että hänen pitäisi pysyä venäläistä vastaan yhtä terävänä kuin kahdessa aiemmassa ottelussa ja aloittaa ottelu hyvin.

Turnauksen kakkossijoitettu, kreikkalainen Stefanos Tsitsipas selviytyi myös puolivälieriin kukistamalla Kazakstanin Alexander Bublikin erin 7–6(1), 6–4.

Tsitsipas ja Bublik kohtasivat viiden päivän sisällä toistamiseen. Bublik hävisi kreikkalaiselle viime viikolla Marseillen avoimissa, jossa Tsitsipas onnistuneesti puolusti turnausvoittooaan.

Tsitsipas pelaa välieräpaikasta Saksan Jan-Lennard Struffia vastaan. Struff eteni puolivälieriin tyrmäämällä Georgian Nikoloz Basilashvilin 39 minuutissa erin 6–1, 6–0.

Neljännesvälierien dramaattisin voitto nähtiin, kun britti Dan Evans selvisi kolmesta ottelupallosta ja voitti lopulta ranskalaisen Pierre-Hugues Herbertin erin 7–5, 3–6, 7–6(7).

Lähde: Reuters.

Seuraa uutisia tästä aiheesta