Sydänkohtauksen saanut tähtipuolustaja Bouwmeester sivussa loppukauden, harkitsee uransa jatkoa - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Sydänkohtauksen saanut tähtipuolustaja Bouwmeester sivussa loppukauden, harkitsee uransa jatkoa

Arki alkaa pikku hiljaa normalisoitua, vaikka edelleen mennään askel kerrallaan.

ST. Louis Bluesin puolustaja Jay Bouwmeester miettii tarkkaan tulevaisuuttaan. Kuva: Gary A. Vasquez / USA Today Sports

Julkaistu: 27.2. 7:25

St. Louis Bluesin puolustaja Jay Bouwmeester pysyy poissa NHL-kaukaloista loppukauden, mutta harkitsee vielä jatkuuko kiekkoura vai ei.

Bouwmeester, 36, sai sydänkohtauksen Bluesin ottelussa Anaheimia vastaan 11. helmikuuta. Hän pyörtyi vaihtoaitioon ensimmäisessä erässä, mutta saatiin elvytettyä defibrillattorin avulla.

”On ollut kaikenlaista menossa”, Bouwmeester sanoi NHL:n verkkosivuilla. ”Tätä täytyy tarkkaan miettiä, ja niin olen tehnytkin. Päätös on tehtävä, mutta sen aika tulee myöhemmin.”

”Juuri nyt otan pieniä askelia. Se on kovaa, mutta rehellisesti sanottuna kiekko ei ole ollut päällimmäisenä ajatuksena viime viikkoina.”

Bouwmeesterille tehtiin kolme päivää tapauksen jälkeen sydänoperaatiossa, jossa sydän palautettiin oikeaan rytmiin.

Bluesin urheilujohtaja Doug Armstrong sanoi keskustelleensa Bowmeesterin kanssa.

”Puhuimme pitemmän ajan suunnitelmista, jotka voisivat toteutua tai olla toteutumatta, mutta helmikuussa ei vielä tarvitse tehdä päätöksiä tulevaisuudesta”, Armstrong sanoi.

”Tällä hetkelle olo tuntuu aika normaalilta, mutta edelleen on rajoituksia, joita en saa tehdä”, Bowmeester sanoi. Hän on jo käynyt tapaamassa joukkuetta, vaikka ei jäälle pääsekään vähään aikaan.

Bowmeester kuuluu menestykseltään NHL:n ehdottomaan tähtikaartiin. Saavutuslistalla ovat viime kevään Stanley Cupin lisäksi olympiakulta, World Cupin voitto ja maailmanmestaruus.

Seuraa uutisia tästä aiheesta