Edmontonin maalivahti Koskinen päästi erikoisen laukauksen taakseen - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Edmontonin maalivahti Koskinen päästi erikoisen laukauksen taakseen

Jääkiekkoliiga NHL:ssä pelattiin niukka kolmen ottelun kierros.

Edmontonin maalivahti Mikko Koskinen joutui päästämään kolme kiekkoa taakseen Las Vegasissa. Kuva: Stephen R. Sylvanie / USA Today Sports

Julkaistu: 27.2. 8:30, Päivitetty 27.2. 8:43

Jääkiekkoliiga NHL:ssä pelattiin laiha kierros, vain kolme ottelua. Niukkaa oli myös suomalaisten esilläolo.

Coloradon laitahyökkääjä Joonas Donskoi otti syöttöpisteen, kun Avalanche kukisti Buffalon 3–2. Sabresin puolustuksessa Rasmus Ristolainen ja Henri Jokiharju jäivät pisteittä.

Donskoin syöttöpiste tuli kovan mylläyksen jälkeen. Hän osallistui kaukalon päädyssä vääntöön, jossa neljä pelaajaa yritti saada kiekkoa itselleen. Lopulta laatta tuli Donskoillle, joka syötti maalin eteen J.T. Comprehille, joka teki Coloradon voittomaalin.

Voitto oli ilman Mikko Rantasta pelaavalle Coloradolle neljäs peräkkäin. Rantanen pysyy vielä jonkin aikaa sivussa ylävartalovamman takia.

Edmontonin maalivahdilla Mikko Koskisella oli erikoinen ilta. Hän miettii varmaan vieläkin, miten Vegasin Max Paciorettyn laukaus saattoi mennä maaliin hänen ylitseen pienestä kulmasta.

Parimetrinen Koskinen peittää lähes kaiken maalista, mutta sekään ei auttanut, kun Vegas otti seitsemännen voiton peräkkäin.

Pacioretty nousi kaukalon oikeaa laitaa pitkin ja Koskinen peitti etukulmaa maalivahdeille tyypillisessä polviasennossa. Kun laukaus lähti, kiekko löysi jostain hartian ja tolpan välistä sopivan raon.

Edmonton pysyy pudotuspeliviivan yläpuolelle, mutta läntisessä konferenssissa on kova kuhina viimeisten play offs -paikkojen jaossa.

Los Angeles on mielenkiintoinen joukkue. Se on NHL:n toiseksi huonoin tällä hetkellä vain Detroit alapuolellaan, mutta silti pelimoraali kestää. Kings kaatoi Pittsburghin 2–1, ja Penguins sentään kuuluu liigan ykköskastiin.