Italialaispelaajat vapautuivat karanteenista Omanissa, pääsivät golfkentälle Euroopan-kiertueella: ”Olen vain pitkästynyt ja tylsistynyt” - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Italialaispelaajat vapautuivat karanteenista Omanissa, pääsivät golfkentälle Euroopan-kiertueella: ”Olen vain pitkästynyt ja tylsistynyt”

Torinosta kotoisin oleva Lorenzo Gagli kärsi viikolla flunssasta, ja Molinari oli hänen huonekaverinsa Muscatissa.

Julkaistu: 27.2. 11:22, Päivitetty 27.2. 14:27

Italialaiset golfin ammattilaispelaajat Edoardo Molinari ja Lorenzo Gagli ovat vapautuneet kisajärjestäjien asettamasta karanteenista Omanissa. Kaksikko pääsi sittenkin mukaan tänään Muscatissa alkaneeseen miesten Euroopan-kiertueen turnaus.

Kisajärjestäjät eristivät kaksikon ennen turnausta pelättyään, että italialaiset voivat olla altistuneita koronavirukselle. Gagli kärsi viikolla flunssasta, ja Molinari oli hänen huonekaverinsa Muscatissa.

”Omanin terveysministeriö on raportoinut, että Gaglin testitulokset eivät osoittaneet merkkejä koronaviruksesta”, Euroopan-kiertue tiedotti.

Molinari, 39, on kotoisin Torinosta Pohjois-Italiasta ja Gagli, 34, on firenzeläinen Toscanasta. Koronavirus on levinnyt etenkin pohjoisessa Italiassa, jossa useita yleisötapahtumia on peruttu.

”Olen täysin terveenä. Minulla ei ole minkäänlaisia oireita, ei kuumetta, ei flunssaa. Olen vain pitkästynyt ja tylsistynyt”, Molinari kertoi Twitterissä ennen pelaamaan pääsyn varmistumista.

Turnaukseen osallistuvat suomalaispelaajista Mikko Korhonen, Kalle Samooja, Tapio Pulkkanen ja Sami Välimäki.

Korhonen pelasi avauskierroksen 75 lyönnillä ja Pulkkanen häntäpään sijoitukseen oikeuttavalla 78 lyönnin tuloksella. Samoojan ja Välimäen avauskierros on yhä kesken.