Mikael Granlund nousi Nashvillen sankariksi: tasoitusmaali 0,1 sekuntia ennen ottelun loppua, ratkaisi jatkoajalla: ”Kuulin vain summerin soivan” - Urheilu | HS.fi
Urheilu

Mikael Granlund nousi Nashvillen sankariksi: tasoitusmaali 0,1 sekuntia ennen ottelun loppua, ratkaisi jatkoajalla: ”Kuulin vain summerin soivan”

Nashville Predators voitti Calgary Flamesin jatkoaikamaalilla.

Mikael Granlund (vas.) juhli Nashville Predatorsin muiden pelaajien kanssa viimehetken tasoitusmaalia. Kuva: Christopher Hanewinckel / usa today sports

Julkaistu: 28.2. 8:32

Nashville Predatorsin suomalaishyökkääjä Mikael Granlund nousi pääosaan, kun Nashville voitti kotiottelussaan Calgary Flamesin jatkoaikamaalilla.

Ottelun kolmatta erää oli jäljellä vain 0,1 sekuntia. kun Granlund toi Nashvillen 3–3:een maalin edustalta.

”Kun kiekko meni maaliin, minulla ei ollut aavistustakaan, hyväksytäänkö se. Yritin etsiä tv-ruudun nähdäkseni, oliko se hyväksyttävä maali. Onneksi se hyväksyttiin, mutta sitä on aika hermostunut, kun ei tiedä. Kuulin vain summerin soivan ja kiekko meni sisään”, Granlund kertoi NHL.comille.

Lisää seurasi viiden minuutin jatkoajalla. Jatkoaikaa oli pelattu 1.20, kun Granlund laukoi voittomaalin.

”Se oli aika hullu ottelu”, Nashvillen kapteeni Roman Josi sanoi ottelun jälkeen.

Josi viittasi kommentillaan myös siihen, että Calgary oli mennyt 3–2-johtoon kolmannen erän viimeisellä minuutilla ajassa 59.17.

Granlund on tehnyt nyt viimeisissä 12 ottelussa tehot 7+4=11.

Nashvillen maalilla pelasi Juuse Saros, jolle kertyi 36 torjuntaa.

Patrik Laine loukkaantui ottelussa Washingtonia vastaan