”Miksi minulta kysytään? Minulla on lippis ja risuparta”, Liverpoolin manageri Jürgen Klopp totesi hermostuttuaan viruskysymyksestä – videosta tuli somehitti - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Koronavirus

”Miksi minulta kysytään? Minulla on lippis ja risuparta”, Liverpoolin manageri Jürgen Klopp totesi hermostuttuaan viruskysymyksestä – videosta tuli somehitti

Liverpool hävisi Englannin cupissa Chelsealle eikä ottelun jälkeen ollut paras hetki kysyä Kloppilta koronaviruksesta.

Jürgen Klopp ei ollut tyytyväinen tiistai-illlan peliin eikä kysymyksiin ottelun jälkeen. Kuva: Glyn Kirk / AFP

Julkaistu: 4.3. 16:59

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei ollut kovinkaan hyvällä tuulella Englannin cupista putoamisen jälkeen tiistai-iltana.

Chelsea voitti Liverpoolin 2–0, mutta Kloppilta kysyttiin ottelun jälkeen myös, miten koronavirus mahdollisesti vaikuttaa joukkueeseen ja ovatko he huolissaan tilanteesta.

Jo kysymystä esitettäessä Klopp raaputti nenäänsä hermostuneena.

”Katsokaas, en pidä siitä, että vakavassa asiassa jalkapallomanagerin mielipide on tärkeä. En ymmärrä sitä”, Klopp sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

Virus on tappanut maailmalla jo yli 3 000 ihmistä ja yli 90 000 on saanut tartunnan. Useat joukkueet ovat toivoneet, että muun muassa kättelyä vältettäisiin. Klopp ei halunnut sanoa mielipidettään.

”Se ei ole tärkeää, mitä kuuluisat ihmiset sanovat. Täytyy puhua asioista oikeassa yhteydessä eikä kysyä ihmiseltä, jolla ei ole tietoa kuten minulta, joka sanoo jotain”, Klopp puhisi.

”Ihmiset, joilla on tietoa, pitäisi kertoa, miten ihmisten pitää toimia eikä jalkapallomanagerien. En ymmärrä politiikkaa, koronavirusta... Miksi minulta? Minulla on lippis ja risuparta.”

Alkukaudesta voitosta voittoon kulkenut Liverpool on nyt hävinnyt viimeisistä neljästä ottelustaan kolme: yhden Mestarien liigassa, yhden Valioliigassa ja nyt Englannin cupissa. Lauantaina joukkue kohtaa Valioliigassa Bournemouthin kotikentällään.

Kloppin vastauksista julkaistua videota on katsottu Twirtterissä yli kaksi miljoonaa kertaa.

Olympialaiset|”En ole Jumala, joten en tiedä” – Tokion olympialaisten johtaja ei osaa sanoa, milloin kisojen kohtalosta päätetään

Jalkapallo|Tappioton putki enää kaukainen muisto – Liverpool hävisi jo kolmannen kerran neljässä viime ottelussa: ”Kenenkään ei tarvitse sääliä meitä”