Vermo ja Suomen Keppihevosharrastajat selvittivät tunteita nostattaneen jupakkansa: ”Kyseessä oli suuri väärinkäsitys” - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Keppihevoset

Vermo ja Suomen Keppihevosharrastajat selvittivät tunteita nostattaneen jupakkansa: ”Kyseessä oli suuri väärinkäsitys”

Heinäkuussa Vermon raviradalla järjestetään keppihevosten kilpailu.

Julkaistu: 6.3. 20:16, Päivitetty 7.3. 14:37

Vermon raviradalla järjestetään ensi heinäkuussa keppihevosharrastajien kilpailu.

HS kertoi alkuviikosta keppihevosharrastajien pahoittaneen mielensä sen takia, että Vermon ravirata eli nykyinen Vermo Areena olisi ilmoittanut järjestävänsä ensimmäiset keppihevosurheilun MM-kisat heinäkuussa ponikuninkuusravien yhteydessä.

Vermo Areena julkaisi perjantaina tiedotteen, jonka mukaan Vermo Areena ja Suomen Keppihevosharrastajat ry:n hallitus ovat keskustelleet hyvässä hengessä keppihevosurheilun MM-kilpailuista.

Tiedotteen mukaan Vermo Areena kunnioittaa keppihevosharrastajien näkemystä siitä, että lajin arvokilpailujen järjestäjänä Suomessa toimii Keppihevosharrastajat ry.

”Kyseessä oli suuri väärinkäsitys. Lahjoitamme tavaramerkin Suomen Keppihevosharrastajat ry:lle, jotta yhdistys voi tulevaisuudessa järjestää tittelin arvolle sopivat kilpailut”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä sanoo tiedotteessa.

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Vermo Areenalla järjestettävät kilpailut on muutettu yhteistuumin Vermo World Cupiksi. Suomen Keppihevosharrastajat ry. ei ole puheenjohtajansa Vilma Virtasen mukaan kilpailua järjestämässä mutta tukee sitä.

Osapuolten välinen yhteistyö jatkuu entistä tiiviimpänä. Vermo Areena järjestää Suomen Keppihevosharrastajat ry:n ohjeistuksen mukaisesti toukokuun aikana karsintakilpailut virallisiin Keppihevosten SM-kisoihin, jotka järjestetään Seinäjoella 12.-14.6.2020. SM-kisat järjestää Suomen Keppihevosharrastajat.

”Haluamme pahoitella tilanteesta aiheutunutta mielipahaa. Olemme täysillä mukana kehittämässä keppihevosurheilua ja tarjoamassa huippupuitteet pääkaupunkiseudulla”, Häyhä toteaa.

Oikaisu: Jutussa kerrottiin aiemmin, että Vermossa järjestetään keppihevosurheilun MM-kisat. Kyseessä on kuitenkin kilpailu, jonka nimi on Vermo World Cup. Suomen Keppihevosharrastajat ry. ei ole kilpailua järjestämässä, vaan tukee sitä.

Keppihevoset|Vermo suututti keppihevosharrastajat, omi harrastajien mielestä keppihevosten MM-kilpailut: ”Olemmeko vain vitsi teille?”

Seuraa uutisia tästä aiheesta