Arsenalin pelaajia koronaviruskaranteeniin, ottelu Manchester Cityä vastaan siirretty - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Valioliiga

Arsenalin pelaajia koronaviruskaranteeniin, ottelu Manchester Cityä vastaan siirretty

Pelaajat olivat olleet tekemisissä virustartunnan saaneen Olympiakosin omistajan kanssa.

Julkaistu: 11.3. 5:13

Valioliigan keskiviikon Manchester City–Arsenal -ottelu on siirretty, sillä Arsenalin pelaajia on joutunut koronaviruksen takia karanteeniin.

Arsenal kertoo, että pelaajat ovat erityksissä 14 vuorokautta. He olivat olleet tekemisissä kreikkalaisen Olympiakos-jalkapallojoukkueen omistajan Evangelos Marinakisin kanssa. Omistaja on saanut koronavirustartunnan. Marinakis omistaa myös englantilaisen, maan mestaruussarjassa pelaavan Nottingham Forest -joukkueen.

Pelaajat olivat olleet tekemisissä omistajan kanssa lähes kaksi viikkoa sitten. Joukkueet kohtasivat helmikuun lopussa Eurooppa-liigan ottelussa Lontoossa. Olympiakos pudotti Arsenalin liigasta.

Arsenalin tiedotteessa kerrotaan, että Marinakisin kanssa tekemisissä olleet pelaajat ovat kotikaranteenissa. Lisäksi karanteeniin on joutunut joukkueen henkilökuntaa. Joukkueen mukaan riskiä, että pelaajat saisivat virusoireita, pidetään matalana.

”Noudatamme tiukasti hallituksen ohjeita. Niissä suositellaan, että jokaisen, joka on ollut läheisessä kontaktissa jonkun tartunnan saaneen kanssa, on eristettävä itsensä kotiinsa 14 päivän ajaksi”, joukkue sanoo tiedotteessa.

”Seurauksena siihen, että pelaajat eivät ole käytettävissä illan otteluun Manchester Cityä vastaan, Valioliiga on päättänyt, että peliä pitäisi lykätä.”

Seuraa uutisia tästä aiheesta