Brittilehti: Uefa harkitsee EM-jalkapalloa joulukuulle - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Jalkapallo

Brittilehti: Uefa harkitsee EM-jalkapalloa joulukuulle

Euroopan jalkapalloliitolla on tiettävästi kolme eri aikatauluvaihtoa siihen, milloin jalkapallon EM-kisat pelattaisiin.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kiitti Suomen kannattajia Ateenassa viimeisen EM-karsintaottelun jälkeen marraskuussa 2019.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kiitti Suomen kannattajia Ateenassa viimeisen EM-karsintaottelun jälkeen marraskuussa 2019. Kuva: Markku Ulander / LEHTIKUVA

Julkaistu: 14.3. 21:03

Euroopan jalkapalloliitto Uefa pohtii mahdollisuutta pelata miesten EM-lopputurnaus tämän vuoden joulukuussa, kertoo brittilehti The Telegraph. Tätä ja muita koronaviruksen pakottamia vaihtoehtoja pohditaan Uefan ensi tiistain kokouksessa.

Pandemia on pysäyttänyt eurooppalaisen jalkapallon lähes tyystin, ja Telegraphin lähteiden mukaan kesä-heinäkuuksi ajoitetun EM-turnauksen siirtäminen myöhemmäksi on melkeinpä välttämätöntä, jotta kansalliset sarjat saadaan pelatuksi.

Aiemmin on jo väläytelty turnauksen siirtämistä kesään 2021, mutta ilmeisesti myös ”vain” kuuden kuukauden siirto on pöydällä Uefan kokouksessa.

Ranskalaislehti L’Equipe kertoi aiemmin, että kisat siirrettäisiin ensi vuoden kesälle.

Seuraa uutisia tästä aiheesta