Jalkapallon EM-kisojen lykkääminen saa laajaa kannatusta somessa – ”Jalkapallo on sittenkin vain osa elämää”, kirjoittaa kirkkoherra Kari Kanala - Urheilu | HS.fi

Jalkapallon EM-kisojen lykkääminen saa laajaa kannatusta somessa – ”Jalkapallo on sittenkin vain osa elämää”, kirjoittaa kirkkoherra Kari Kanala

Sosiaalisessa mediassa jalkapallon EM-kisojen siirtämistä ei vastusta juuri kukaan.

Huuhkajien kannattajat onnittelivat Teemu Pukkia vuosi sitten Armeniassa EM-karsintaottelun jälkeen.­

17.3.2020 18:53

Jalkapallon EM-lopputurnauksen siirtäminen ensi vuoteen oli odotettu päätös, joka saa myös laajaa hyväksyntää sosiaalisessa mediassa.

Paavalin seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala kirjoittaa Twitterissä, että ”jalkapallo on sittenkin vain osa elämää, vaikka kuvittelen sen välillä olevan päinvastoin”.

Mediapersoona Peter Nyman vastaa Kanalalle: ”Näin ehdottomasti on. Korkeintaan tärkein kaikista ei niin tärkeistä asioista.”

Kirjailija Jari Tervo toteaa, että ”pimeänä ruttoaikana pitää ajatella valoisasti”: ”Kun on odottanut Huuhkajien ensimmäisiä arvokisoja viisikymmentä vuotta, kenties jaksaa odottaa vielä vuoden.”

Ylen toimittaja Henri Pitkänen muistuttaa, että odottaminen on usein jännittävämpää kuin itse kliimaksi.

Nopeat syövät hitaat, kuuluu väsynyt fraasi tai jotain sinnepäin, mutta tässä se toteutuu: hotellivaraukset on jo tehty ensi kesälle.

Englantilainen urheilutoimittaja Jonathan Saint otti asiaan englantilaisen näkökulman: siirto on hyvä asia, koska useat englantilaiset maajoukkuepelaajat ovat loukkaantuneina. Ja loputkin ovat huonossa kunnossa.

Englannin maajoukkue lupasikin, että ”Wembley mylvii jälleen pian”.

Myös huumoria aiheesta on yritetty repiä:

Suomen ensimmäiseen EM-lopputurnaukseen on aloitettu uusi lähtölaskenta.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat