Huuhkajien Markku Kanerva penää kaikilta kärsivällisyyttä: ”Siinä vaiheessa tuli fiilis, että ei kyllä kisojakaan pelata” - Urheilu | HS.fi

Huuhkajien Markku Kanerva penää kaikilta kärsivällisyyttä: ”Siinä vaiheessa tuli fiilis, että ei kyllä kisojakaan pelata”

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva muistuttaa, että ihmisten terveys ja toimeentulo on paljon tärkeämpää kuin urheilu. Kanervan mukaan EM-kisojen siirtyminen antaa joukkueelle aikaa kehittää peliä ja tietyille pelaajille mahdollisuuden nousta A-maajoukkueeseen.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva kertoi keskiviikkona olevansa tyytyväinen siihen, että Euroopan jalkapalloliitto Uefa siirsi jalkapallon EM-turnausta vuodella.

18.3.2020 14:18 | Päivitetty 18.3.2020 18:32

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva tajusi, että kevään pelit ja jalkapallon EM-turnaus olisivat vaakalaudalla, kun koronavirus rantautui kunnolla Eurooppaan.

Viime perjantaina tuli kansainväliseltä jalkapalloliitolta Fifalta ilmoitus, että seurojen ei tarvitse päästää pelaajiaan maaliskuun harjoitusotteluihin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat