UFC-pomo Dana White uhmaa koronavirusta: aikoo järjestää MM-ottelun huhtikuussa - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Vapaaottelu

UFC-pomo Dana White uhmaa koronavirusta: aikoo järjestää MM-ottelun huhtikuussa

Khabib Nurmagomedovin ja Tony Fergusonin kevyensarjan MM-ottelu aiotaan käydä suunnitellusti 18. huhtikuuta.

Dana White kuvattuna 1. marraskuuta 2019.

Dana White kuvattuna 1. marraskuuta 2019. Kuva: Jason Silva / zuma

Julkaistu: 24.3. 21:35

Vapaaottelujärjestö UFC:n puheenjohtaja Dana White jatkaa lähes kaikista muista urheilujärjestöistä poikkeavalla linjalla. Nyt hän on ilmoittanut, että Khabib Nurmagomedovin ja Tony Fergusonin kevyensarjan MM-ottelu käydään suunnitellusti 18. huhtikuuta, kertoo USA Today.

Alunperin ottelupaikkana piti olla New York, mutta koronavirusepidemian takia se ei ole mahdollista. Nyt White väittää löytäneensä uuden ottelupaikan. Lisäksi White lupasi, että UFC 249 -otteluillassa on täysi määrä otteluita.

”Tiedän, missä se on, mutta en ole valmis kertomaan sitä. Tiedän paljon asioita... Siellä ei ole faneja. Ottelu käydään suljettujen ovien takana”, White sanoi.

Whitekin on joutunut perumaan otteluiltoja, sillä Lontooseen ja Yhdysvaltoihin suunnittelut tapahtumat maaliskuulta siirrettiin myöhempään ajankohtaan. Lontoossa piti otella myös Suomen Makwan Amirkhani.

Nyt White sanoo, että UFC:n vapaaottelut ovat ensimmäisiä urheilutapahtumia, jotka palaavat täydellä teholla koronavirusepidemian jälkeen.

”Terveys ja turvallisuus ovat asioita, joista olemme huolehtineet jo kauan ennen koronavirusta ja tulemme huolehtimaan kauan viruksen jälkeenkin”, White sanoi.