Tähtihyökkääjä Harry Kane: Valioliigan kautta ei pitäisi jatkaa kesäkuun jälkeen - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Jalkapallo

Tähtihyökkääjä Harry Kane: Valioliigan kautta ei pitäisi jatkaa kesäkuun jälkeen

”Jalkapallo on tällä hetkellä toissijaista”, maajoukkuehyökkääjä Harry Kane sanoi Valioliiga-kauden jatkamisesta.

Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane teki kuntouttavaa harjoittelua Tottenhamin harjoituskeskuksessa 9. maaliskuuta. Kuva: MATTHEW CHILDS / REUTERS

Julkaistu: 29.3. 21:35

Tottenhamin ja Englannin maajoukkueen tähtihyökkääjä Harry Kane on sitä mieltä, ettei jalkapallon Englannin Valioliigan kautta ole syytä venyttää heinäkuulle. Toisin sanoen kausi pitäisi Kanen mielestä jättää lopullisesti kesken, jos sitä ei saada päätökseen kesäkuun loppuun mennessä.

”Tiedän, että Valioliiga tekee kaikkensa ja tarkastelee kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja, jotta kausi voitaisiin pelata päätökseen”, Kane sanoi Instagramin livekeskustelussa ex-pelaaja Jamie Redknappin kanssa.

Valioliiga on keskeytyksissä koronaviruspandemian takia ainakin huhtikuun loppuun. Keskeytyksen jatkumisesta ilmoitetaan todennäköisesti lähiaikoina.

Koska EM-lopputurnaus siirtyi tulevalta kesältä vuodella eteenpäin, kansallisilla sarjoilla on enemmän aikaa saattaa kautensa päätökseen.

Kanen mukaan kausi olisi hyvä saada loppuun, muttei hinnalla millä hyvänsä. Hyökkääjätähden mukaan kauden venyminen heinä- tai elokuulle ei olisi mielekästä etenkään, jos se siirtäisi seuraavan kauden alkua.

”Tämä on vain minun mielipiteeni. Jalkapallo on tällä hetkellä toissijaista”, Kane muistutti viitaten koronaviruspandemiaan.

Kanen oma kausi on ollut hyvin rikkonainen, sillä hän on ollut tammikuusta saakka sivussa takareisivamman vuoksi.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat