NHL-tähdet saaneet leikatun olkapään ja murtuneen sääriluun kuntoon, enää odotellaan pelien jatkumista - Urheilu | HS.fi
Urheilu

NHL-tähdet saaneet leikatun olkapään ja murtuneen sääriluun kuntoon, enää odotellaan pelien jatkumista

St. Louisin Tarasenko ja Carolinan Hamilton olisivat valmiita takaisin kaukaloon.

Hurricanesin puolustaja Dougie Hamilton viritteli laukaustaan tammikuussa Columbusta vastaan ottelussa, jossa loukkaantui myöhemmin.

Julkaistu: 10.4. 9:23, Päivitetty 10.4. 9:42

Koronaviruksen aiheuttama tauko on tullut toisille sopivaan aikaan. NHL-seura Carolina Hurricanesin ykköspuolustaja Dougie Hamiltonin kausi näytti jopa päättyneen, kun hänen pohjeluunsa murtui tammikuussa.

Vielä huonommalta tuntui St. Louis Bluesin Vladimir Tarasenkon tilanne lokakuussa. Olkapää meni leikkauskuntoon.

Vammat ovat parantuneet ja tähdet olisivat valmiita kaukaloon.

Monipuolinen Hamilton totuttiin näkemään Hurricanesissa ylivoimaa yhdessä Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen kanssa, joten kuvion voisi uudistaa.

Hamiltonin pohjeluu murtui Columbus Blue Jacketsia vastaan pelatussa ottelussa 16. tammikuuta. Toipuminen eteni odotettua nopeammin ja tehopakki alkaa olla valmis.

”Kaikki riippuu hänestä, mutta hän on sataprosenttisesti tulossa takaisin. Jos pelaisimme tänään, olisimme joutuneet vähän nopeuttamaan jäälle menoa, mutta hän on valmis siihen”, Huccicanesin Don Waddell sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Loukkaantumishetkellä Hamilton oli Carolinan tehokkaimpia pelaajia ja edelleen sisäisessä pistepörssissä sijalla neljä, vaikka otteluita on 21 vähemmän. Hän kokosi 47 ottelussa tehot 16+24=40.

Mestarijoukkue St. Louis Bluesin Vladimir Tarasenkon kausi näytti päättyneen lokakuussa olkapäävammaan, joka jouduttiin leikkaamaan viisi päivää myöhemmin.

Nyt kaikki näyttää paremmalta ja Bluesille sopisi hyvin kauden jatkaminen, kun Tarasenko on toipunut kuntoon lähes puolen vuoden breikin jälkeen.

”On ollut raskas vuosi, kun ei ole pystynyt pelaamaan, mutta on ollut hauska nähdä, miten joukkue on pelannut tällä kaudella. Olemme pelanneet hyvin, erittäin hyvin”, Tarasenko sanoi.

Tarasenko pääsi jo luistelemaan ennen kuin NHL keskeytyi koronaviruksen takia, mutta olkapäävammoista toipuminen on usein hidasta. Luistelusta on vielä pitkä matka kontakteihin, mutta nyt nyt venäläishyökkääjä olisi niihinkin valmis.

Vladimir Tarasenko pelasi vielä lokakuussa, jolloin kausi katkesi olkapäävammaan.

Hurricanesin puolustaja Dougie Hamilton viritteli laukaustaan tammikuussa Columbusta vastaan ottelussa, jossa loukkaantui myöhemmin.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat