Bayern Münchenin jalkapallotähti tuli väärällä autolla harjoituksiin: nyt häntä uhkaa jopa 50 000 euron sakko - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Jalkapallo

Bayern Münchenin jalkapallotähti tuli väärällä autolla harjoituksiin: nyt häntä uhkaa jopa 50 000 euron sakko

Ranskalaispelaaja Kingsley Coman rikkoi Bayern Münchenin merkittävää Audi-yhteistyösopimusta.

Kingsley Coman (vas.) Bayern Münchenin harjoituksissa Alvaro Odriozolan ja Lars Lukas Main kanssa 16. huhtikuuta 2020. Kuva: Christof Stache / AFP / Lehtikuva

Julkaistu: 17.4. 19:00, Päivitetty 17.4. 22:45

Saksan jalkapallojätin Bayern Münchenin laitahyökkääjä Kingsley Coman saattaa saada seuraltaan 50 000 euron sakon siitä, että ajoi väärällä autolla harjoituksiin. Asiasta kertoi saksalaislehti Bild.

Ranskan maajoukkuepelaaja Coman tuli seuran pienryhmäharjoituksiin tiistaina McLarenillaan eikä Bayernin tärkeimpiin sponsoreihin lukeutuvalla Audilla.

Bayernin säännöissä määrätään pelaajat käyttämään Audia tai muita Volkswagen-konsernin automerkkejä, tai uhkana on jopa 50 000 euroon asti kipuava sakko.

Coman on jälkikäteen pahoittelut asiaa. Pelaajan mukaan hänen Audistaan oli sivupeili rikki, joten hän ei voinut ajaa sillä.

”Pyydän anteeksi seuralta ja Audilta sitä, etten ajanut yhtiön autolla harjoituksiin. Se oli virhe, tajuan sen”, Coman sanoi.

Coman lisäsi myös, että käy läheisellä Audin tehtaalla jakamassa työntekijöille nimikirjoituksia, jahka koronavirusrajoitteet ovat poistuneet.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat