Ruotsalaismedia: Zlatan Ibrahimović pelaa perjantaina harjoitusottelun Hammarbyn kanssa – AC Milan antoi suostumuksensa - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Jalkapallo

Ruotsalaismedia: Zlatan Ibrahimović pelaa perjantaina harjoitusottelun Hammarbyn kanssa – AC Milan antoi suostumuksensa

Zlatan Ibrahimović on nauttinut ajastaan Hammarbyn harjoituksissa ja Tukholmassa, jossa hän voi harjoitella paremmin kuin Italiassa koronaviruspandemian aikana.

Julkaistu: 23.4. 19:57

Ruotsin suurin jalkapallotähti Zlatan Ibrahimović on harjoitellut viime aikoina tukholmalaisseura Hammarbyn kanssa, koska Italiassa ei voi tällä haavaa harjoitella lainkaan ulkona. Nyt Ibrahimović aikoo pelata suljettujen ovien takana harjoitusottelun Hammarbyn paidassa, kertoo ruotsalaislehti Aftonbladet.

Ibrahimović on AC Milanin sopimuspelaaja, mutta Aftonbladetin lähteen mukaan AC Milan on suostunut ruotsalaistähden harjoitusotteluun Hammarbyn paidassa.

Hammarbyn urheilutoimenjohtajan Jesper Jansson sanoi Fotboll Sthlm -sivustolle, että kyse on enemmänkin ”kilpailusta harjoituksissa”. Kilpailussa kohtaavat Hammarbyn ja yhteistyöseura IK Frej’n pelaajat, jotka jaetaan kolmeen joukkueeseen.

”Hän [Ibrahimović] on vauhdissa. Hän on näyttänyt todella vaikuttavalta harjoituksissa”, Jansson sanoi.

AC Milan on ruvennut kutsumaan pelaajiaan takaisin Italiaan pakkolomilta. 38-vuotias Ibrahimović on kuitenkin toistaiseksi päättynyt jatkaa Tukholmassa, koska Italiassa harjoitusmahdollisuudet ovat heikommat toistaiseksi.

”Hän ottaa päivän kerrallaan. Ajatus on, että hän jatkaa kanssamme ainakin lähipäivät”, Hammarbyn varapuheenjohtaja Henrik Kindlund sanoi.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu