Vantaalla ajetaan maantiepyöräilyn SM-mitaleista vasta ensi vuonna, tämän vuoden kilpailulle haetaan uutta järjestäjää - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Pyöräily

Vantaalla ajetaan maantiepyöräilyn SM-mitaleista vasta ensi vuonna, tämän vuoden kilpailulle haetaan uutta järjestäjää

Vantaalla järjestettäviä kisoja haluttiin siirtää, koska aikataulu muuttui ja tilanne on epävarma koronaviruksen takia.

Jääkiekkoilija Teemu Ramstedt on myös IBD Cyclingin puheenjohtaja ja Vantaan SM-pyöräilyjen tapahtumajohtaja.

Julkaistu: 30.4. 11:46

Maantiepyöräilyn SM-kilpailut poljetaan Vantaan Hakunilassa vasta kesällä 2021. Vantaalla oli tarkoitus polkea tämän vuoden SM-mitaleista.

Kilpailun järjestäjät IBD Cycling, Korson Kaiku ja Hyvinkään pyöräilijät totesivat, että tänä kesänä järjestäminen olisi liian hankalaa muuttuneen aikataulun ja epävarman tilanteen takia.

Tämän vuoden SM-kisat oli alkujaan tarkoitus järjestää kesäkuussa, mutta Kansainvälinen pyöräilyliitto UCI siirsi kansalliset mestaruuskilpailut kalenterissa elokuun lopulle, mikä vaikeutti järjestelyitä.

Jos koronavirustilanne sallii, SM-kilpailut voidaan järjestää tänä vuonna jollain toisella paikkakunnalla. Vantaan järjestäjät kertovat, että SM-kisoista tulee avoin haku, mutta he ovat jo etukäteen varmistaneet, että kisoille tarvittaessa löytyy järjestäjä.

”Tämä valitettava tilanne ei mahdollistanut enää meidän talkooporukallemme kilpailujen järjestämistä tänä vuonna. Meille oli kuitenkin tärkeää, että voimme järjestää kilpailut samalla suunnitelmalla vuoden päästä. Halusimme myös varmistua siitä, että uusi järjestäjä löytyy tämän vuoden kisoille, jolloin urheilijoilla on mahdollisuus taistella mestaruuspaidoista ja mitaleista, jos se suinkin on elokuussa Suomessa mahdollista turvallisesti”, sanoo kisojen tapahtumajohtaja Teemu Ramstedt tiedotteessa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu