Bundesliigalle näytetään keskiviikkona vihreää valoa, kertovat uutistoimisto Reutersin lähteet – Kausi alkaisi mahdollisesti jo ensi viikolla - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Jalkapallo

Bundesliigalle näytetään keskiviikkona vihreää valoa, kertovat uutistoimisto Reutersin lähteet – Kausi alkaisi mahdollisesti jo ensi viikolla

Saksan liittokansleri Angela Merkel pitää keskiviikkona videokokouksen Saksan osavaltioiden johtajien kanssa. Uutistoimisto Reutersin lähteiden mukaan luvassa on vihreää valoa jalkapallon paluulle.

Bayern Münchenin David Alaba harjoitteli 5. toukokuuta Münchenissa, vaikka myös Bundesliiga on ollut yhä pysähdyksissä koronavirusepidemian vuoksi.

Julkaistu: 5.5. 21:57

Jalkapallon Saksan pääsarjasta Bundesliigasta tulee ensimmäinen koronaviruksen keskeyttämän kauden jatkaja Euroopan suursarjoista, kun Saksan liittokansleri Angela Merkel pitää keskiviikkona videokokouksen Saksan osavaltioiden johtajien kanssa.

Uutistoimisto Reutersin lähteiden mukaan luvassa on vihreää valoa jalkapallon paluulle.

Reutersin lähteet kertovat, että pelit alkavat luultavimmin ensi viikon perjantaina eli 15. toukokuuta. Ottelut pelattaisiin tiukkojen turvamääräysten vallitessa ja ilman yleisöä.

Saksassa joukkueet ovat harjoitelleet pienryhmissä huhtikuun puolivälistä lähtien. Pelaajia ja joukkuehenkilöstöä on testattu tarkasti, ja koronatartuntoja seuroista on löytynyt kymmenen.

Koronavirus|Bundesliigapelaaja suljettiin joukkueen toiminnasta, kun hän kuvasi videon, jolla muun muassa häiritsi koronavirustestin tekemistä

Jalkapallo|Bundesliigan testeissä löytyi kymmenen koronavirustartuntaa

Jalkapallo|Bundesliigan jatkuminen saa Saksassa ministeritason tukea

Jalkapallo|Bayern München aloitti ensimmäisenä Bundesliigan seurana koronavirustestit

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat