Uusitun Olympiastadionin avajaiskonsertti voi siirtyä, yleisö pääsee tutustumaan stadioniin elo-syyskuussa - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Olympiastadion

Uusitun Olympiastadionin avajaiskonsertti voi siirtyä, yleisö pääsee tutustumaan stadioniin elo-syyskuussa

Avajaiskonsertti on määrä järjestää 7. elokuuta. Stadion-säätiö tutkii parhaillaan erilaisia vaihtoehtoja tapahtumajärjestäjä Nelonen Median kanssa, miten konsertin kanssa menetellään.

Helsingin Olympiastadion on jo saanut uuden nurmikentän. Muutenkin uuden rakentaminen ja vanhan korjaaminen on edennyt aikataulussa.

Julkaistu: 13.5. 12:29

Helsingin Olympiastadion avautuu uusittuna yleisölle elo-syyskuussa, mutta suunniteltu avajaiskonsertti on siirtymässä toiseen ajankohtaan.

Stadion-säätiö tutkii parhaillaan erilaisia vaihtoehtoja tapahtumajärjestäjä Nelonen Median kanssa, miten konsertin kanssa menetellään.

Avajaiskonsertti oli määrä järjestää 7. elokuuta. Koronaviruksen takia Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat heinäkuun 2020 loppuun saakka.

”Tiedotamme tarkemmin avajaisshow’n, Stadionationin, järjestämisestä heti, kun se on mahdollista”, Stadion-säätiön markkinointi- ja viestintäjohtaja Marju Paju sanoo.

Stadionin avajaisviikkojen aikana elo-syyskuussa on kuitenkin tarkoitus järjestää useita maksuttomia vierailijapäiviä, kun viranomaisohjeistukset ja mahdolliset kokoontumisrajoitukset huomioidaan.

Yleisö voi koeistua Stadionin penkit ja aistia uuden aikakauden tunnelmaa. Stadionkeräyksen osallistujille järjestetään oma vierailijapäivä.

Syyskuussa ovet avataan myös kenttäalueelle ja vierailijoita kutsutaan liikkumaan.

Avajaisviikoilla stadionin torniin pääsee pientä pääsymaksua vastaan, ja Urheilumuseo avautuu. Myös opastetut stadionkierrokset käynnistyvät, Stadion-säätiö tiedottaa.

Jo aiemmin kerrottiin, että laulaja Antti Tuiskun elokuun lopulle suunnitellut Helsingin Olympiastadionin konsertit siirtyvät ensi vuoteen.

Olympiastadion täyttää 82 vuotta 12. kesäkuuta.

Sanomataloon tulee kyseisenä päivänä koeistuttavaksi stadionin uusia penkkiä viikon ajaksi. Varsinaista tilaisuutta Sanomatalon Mediatorilla ei kuitenkaan järjestetä.

Oikaisu 14. toukokuuta kello 12.20: Otsikkoa muutettu, konsertin siirtämisestä ei ole tehty vielä päätöstä, vaan eri vaihtoehtoja tutkitaan. Nelonen Media ja Helsingin Sanomat kuuluvat Sanoma-konserniin.

Konsertit|Antti Tuiskun stadionkeikkoja ei järjestetä elokuussa, konsertit siirtyvät ensi vuodelle

Olympiastadion|Helsingin Olympiastadionin rakentaminen jatkuu lähes ennallaan koronaviruksesta huolimatta – nurmikin on upeassa kunnossa

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu