Mediat: Silverstonessa ajetaan kaksi F1-kisaa, mutta yleisöllä ei ole asiaa paikalle - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Formula 1

Mediat: Silverstonessa ajetaan kaksi F1-kisaa, mutta yleisöllä ei ole asiaa paikalle

Silverstone ja F1 ovat päässeet asiasta sopimukseen, vaikka Britannian karanteenisäännöt mutkistavatkin vielä tilannetta.

Mercedeksen Valtteri Bottas johti Silverstonen kilpailua viime vuonna ensimmäiseen mutkaan tultaessa.

Julkaistu: 15.5. 17:42

Perinteisellä brittiradalla Silverstonessa ajetaan kesällä kaksi formula ykkösten MM-sarjan kisaa, kertoivat muun muassa BBC ja Sky Sports perjantaina. Silverstone ja F1 ovat päässeet sopimukseen asiasta, vaikka Britannian karanteenisäännöt mutkistavatkin vielä tilannetta.

F1-sarjaa ei ole päästy aloittamaan koronaviruksen takia, mutta sarjalla on yhä toiveissa ajaa 15–18 kilpailua tällä kaudella. Kausi olisi alkamassa Itävallassa kahdella kisalla, 5. ja 12. heinäkuuta. Silverstonessa ajettaisiin myös peräkkäisinä viikonloppuina, Sky Sportsin tietojen mukaan 26. heinäkuuta ja 2. elokuuta.

”Voin ilokseni vahvistaa, että Silverstone ja Formula 1 ovat päässeet sopimukseen kahdesta yleisöltä suljetusta kisasta tänä kesänä. Nämä kisat tosin tarvitsevat vielä (Britannian) hallituksen hyväksynnän”, Silverstonen radan johtaja Stuart Pringle kertoi BBC:lle viitaten Britannian kahden viikon karanteeniin maahan tulijoille.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu