Zlatan Ibrahimović loukkasi jalkansa, ura AC Milanissa voi olla ohitse - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Jalkapallo

Zlatan Ibrahimović loukkasi jalkansa, ura AC Milanissa voi olla ohitse

Vamma tuli laukaisuharjoituksessa.

Zlatan Ibrahimović on kärsinyt useista loukkaantumisista urallaan, ja taas tuli yksi lisää.

Julkaistu: 25.5. 20:20

Jalkapallon ruotsalaissuuruus Zlatan Ibrahimović koki kovia seurajoukkueensa AC Milanin maanantain harjoituksissa. Asiasta kertoneen Sky Sport Italian mukaan vamman vakavuus selviää vasta tarkemmissa tutkimuksissa, mutta Ibrahimović voi olla sivussa pitkään.

Gazzetta Dello Sport kertoi Ibrahimovićin loukanneen pohkeensa ja kärsivän mahdollisesti akillesjännevammasta. Seura ei kommentoinut vammaa uutistoimisto AFP:lle.

Ibrahimović loukkaantui laukaisuyrityksessään, kun menossa oli ottelutyyppinen harjoitus.

”Zlatanilla on osoittanut uskomatonta parantumiskykyä. Jos hän haluaa tulla takaisin, hän tekee sen. Hän on niin uskomattoman hyvin treenattu ja päämäärätietoinen”, entinen jalkapallomaajoukkueen lääkäri Magnus Forssblad sanoi ruotsalaislehti Aftonbladetille.

Ruotsalaishyökkääjä palasi Italian pääsarja Serie A:han talvella Pohjois-Amerikan MLS:stä ja teki kolme maalia kahdeksassa ottelussa paluunsa jälkeen.

Serie A on ollut tauolla yli kaksi kuukautta ja paluun tositoimiin odotetaan tapahtuvan kesäkuussa. Jos Ibrahimovićin vamma on vakava, saattavat miehen pelit AC Milanissa olla jo pelattu. Hänen sopimuksensa AC Milanin kanssa päättyy 30. kesäkuuta.

Tauon aikana Ibrahimović on viettänyt aikaansa ja harjoitellut pääosin Ruotsissa. Hän ehti olla Italiassa vain pari viikkoa ennen loukkaantumistaan.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu