Fortniten supertähti järjestää ”Ninja-taistelun”, jossa palkkiorahaa jaetaan lähes puoli miljoonaa dollaria - Urheilu | HS.fi
Urheilu|E-urheilu

Fortniten supertähti järjestää ”Ninja-taistelun”, jossa palkkiorahaa jaetaan lähes puoli miljoonaa dollaria

Tyler ”Ninja” Blevins isännöi turnausta, joka kestää yli kuukauden.

Tyler ”Ninja” Blevins otti selfien faniensa kanssa viime lokakuussa.

Julkaistu: 28.5. 8:53

Elektronisen urheilun legenda ja striimaustähti Tyler ”Ninja” Blevins isännöi Mixer-kanavallaan Fortnite-turnausta, jossa jaetaan palkkiorahaa 480 000 dollaria (436 000 euroa), kertoo uutistoimisto Reuters.

Turnaus alkaa tänään torstaina ja kestää 2. heinäkuuta asti. Kuusi viikkoa kestävässä turnauksessa jokaiselle kutsulle maksetaan 80 000 dollaria.

Useiden medialähteiden mukaan turnaukseen on osallistumassa useita Fortniten tähtipelaajia. Kärkinimenä on viime kesänä Fortniten maailmanmestaruuden voittanut Kyle ”Bugha” Giersdorf.

Lisäksi turnaukseen ovat osallistumassa muun muassa Nicholas ”Nick Eh 30” Amyoony, Malachi ”Reverse2K” Greiner ja FaZe Clan -striimaajat Soleil ”Ewok” Wheeler ja Nate Hill.

Tyler Blevinsin Twitch-kanavalla oli lähes 15 miljoonaa seuraajaa, kun hän siirtyi kilpailijan, Microsoftin Mixer-alustalle viime elokuussa. Mixerissä hänellä on 3,1 miljoonaa seuraajaa.

”Ninja-tastelut tuo uudenlaisen pelitavan yhteisölle”, Blevins totesi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu