Valioliigapelaaja saa julmaa palautetta, kun hän kieltäytyi harjoittelemasta: ”Toivottavasti poikavauvasi saa koronan” - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Jalkapallo

Valioliigapelaaja saa julmaa palautetta, kun hän kieltäytyi harjoittelemasta: ”Toivottavasti poikavauvasi saa koronan”

Troy Deeney ei ole suostunut harjoittelemaan joukkueen mukana, koska hänen alle vuoden ikäisellä lapsellaan on hengitysvaikeuksia.

Troy Deeney kuvattuna 23. helmikuuta 2020.

Julkaistu: 28.5. 12:08

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaavan Watfordin kapteeni Troy Deeney saa julmaa palautetta, kun hän ilmoitti kieltäytyvänsä harjoituksista, kertoo BBC.

Deeney perusteli kieltäytymistään sillä, että hän ei halua asettaa suurempaan vaaraan joulukuussa syntynyttä lastaan, jolla on ollut hengitysvaikeuksia. Lisäksi Deeney esitti huolestumisensa lisääntyneestä riskistä mustille, aasialaisille ja etnisiä vähemmistöjä edustaville pelaajille.

Deenay on kuitenkin palaamassa harjoituksiin ensi viikolla.

”Olen nähnyt kommentteja, jotka kohdistuvat poikaani. Ihmiset sanovat: ’Toivon poikasi saavan korona’”, 31-vuotias Deeney kertoi.

”Tämä on vaikeinta minulle. Jos siihen reagoi, sanotaan: ’Saimme hänet’. Ja kommentoi jatkuu.”

Deeneyn mukaan häntä on pyydetty kommentoimaan, mutta hän muistuttaa, miten kävi toiselle valioliigapelaajalle Danny Roselle.

”Danny Rose puhui ja hänet ’moukaroitiin’.”

Rose sai arvosteluryöpyn, kun hän totesi pelaajien olevan laboratoriorottia, jos pelaamista jatketaan koronaviruspandemian aikana.

Keskiviikkona valioliigaseurat hyväksyivät joukkueharjoitukset, joissa myös lähikontaktit ovat mahdollisia. Watford aikoo toteuttaa tämän vasta ensi viikolla.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu