Onko tässä korona-ajan urheilun ”huipennus”? Nuori norjalainen seiväshyppääjä epäonnistuu taidokkaasti – video katsottu 14 miljoonaa kertaa - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Sosiaalinen media

Onko tässä korona-ajan urheilun ”huipennus”? Nuori norjalainen seiväshyppääjä epäonnistuu taidokkaasti – video katsottu 14 miljoonaa kertaa

Sondre Guttormsen julkaisi vanhan videon epäonnistuneesta hypystään, ja nyt sitä katsotaan jatkuvasti Tiktokissa ja Instagramissa.

Sondre Guttormsen kuvattuna 24. heinäkuuta 2019.

Julkaistu: 28.5. 13:57

Yhdeksän sekuntia kestävässä videossa ei näyttäisi olevan mitään ihmeellistä. 20-vuotias norjalainen seiväshyppääjä Sondre Guttormsen epäonnistuu selkeästi hypyssään: hän ei pääse lähellekään rimaa vaan jää hetkeksi ilmaan seipään varassa ja sitten käsien avulla laskeutuu alaspäin kuin köyttä pitkin ja lopulta pomppaa maahan.

Videolla on vähintään 14 miljoonaa katsojaa, kertoo Aftenposten.

Guttormsen julkaisi videon viime perjantaina Tiktok-palvelussa, jossa siitä tuli välittömästi hitti. Sittemmin nuori seiväshyppääjä julkaisi sen myös Instagramissa, jolloin muun muassa urheilusivusto ESPN jakoi sen seuraajilleen.

”Luulen sen saaneen runsaasti huomiota, koska siinä on sekä epäonnistuminen että taitoa. Kaiken kaikkiaan ihmiset pitävät videoklipeistä, joissa epäonnistutaan siinä, mitä yritetään. Tässä onnistuin laskeutumaan alas seivästä pitkin, joten se on hauska”, Guttormsen sanoo Aftenpostenille.

Guttormsen sanoo käyttäneensä paljon Tiktok-palvelua koronavirusaikana, mutta mikään aiempi video ei ole noussut samalla lailla hitiksi. Guttormsenilla on 16 000 seuraajaa Tiktokissa.

Hitiksi noussut video ei ole uusi, vaan se on kuvattu kilpailusta vuonna 2018 Los Angelesissa.

”Löysin vanhan epäonnistumiseni ja ajattelin sen olevan hiukan hauska. 14 miljoonaa kertaa on aivan sairasta. En olisi koskaan uskonut”, Guttormsen sanoo.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu