TPS hankki venäläisen huippulupauksen: pienikokoinen 19-vuotias hyökkääjä on toisen kierroksen NHL-varaus - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Jääkiekko

TPS hankki venäläisen huippulupauksen: pienikokoinen 19-vuotias hyökkääjä on toisen kierroksen NHL-varaus

New York Islandersin varaama Ruslan Ishakov siirtyy Turkuun NCAA-yliopistosarjasta, jossa hän pelasi Connecticutin yliopiston joukkueessa kahden kauden ajan.

TPS:ään siirtyvä Ruslan Ishakov on pelannut Venäjän alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa. Kuva viiden maan turnauksesta helmikuulta 2018.

Julkaistu: 29.5. 19:01, Päivitetty 29.5. 20:48

Jääkiekon Liigassa päättyneellä kaudella pudotuspelisijojen ulkopuolelle jäänyt Turun Palloseura on hankkinut ensi kauden hyökkäykseensä venäläisen Ruslan Ishakovin.

173-senttinen hyökkääjälupaus siirtyy TPS:ään Connecticutin yliopistosta, jossa hän teki molemmilla kausillaan 32 ottelussa 21 tehopistettä. Ishakovin sopimus on yksivuotinen.

”Olemme todella tyytyväisiä Ruslanin saapumisesta TPS-paitaan. Kyseessä on taitava, älykäs ja hyvä luistelija, jonka uskomme ottavan seuraavan askeleen urallaan meidän joukkueessa”, TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio kertoo seuran tiedotteessa.

Ishakov on New York Islandersin toisen kierroksen NHL-varaus kesältä 2018. Kaikkiaan hän oli varaustilaisuuden 43. valittu pelaaja.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu