Emil Ruusuvuori sai kutsun Serbiaan kovatasoiseen kutsuturnaukseen, SM-kullan tavoittelu jää pois - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Tennis

Emil Ruusuvuori sai kutsun Serbiaan kovatasoiseen kutsuturnaukseen, SM-kullan tavoittelu jää pois

Tenniksen SM-turnaus jää Suomen tenniksen ykköstähdeltä Emil Ruusuvuorelta väliin Serbian kutsuturnauksen vuoksi.

Emil Ruusuvuori viritteli mailaansa Talin tenniskeskuksessa toukokuussa.

Julkaistu: 1.6. 21:01

Tennislupaus Emil Ruusuvuori pääsee pitkästä aikaa kovatasoisiin peleihin, sillä hänet on kutsuttu Serbian Belgradissa kesäkuun toisella puoliskolla pelattavaan turnaukseen. Ruusuvuori ei näin ollen ole mukana 22.–28. kesäkuuta pelattavissa ulkokenttien SM-kisoissa. Asiasta kertoi Tennisliitto maanantaina.

Nimellä ”Eastern European Championships” eli ”Itäisen Euroopan mestaruusturnaus” kulkeva kutsuturnaus alkaa 15. kesäkuuta. Se pelataan lohkomuotoisena ja kestää vähintään 15 päivää.

Tähän mennessä mukaan on vahvistettu useita maailmanlistan sadan parhaan joukossa olevia pelaajia, kärkinimenään rankingsijalla 23 oleva Dušan Lajović. Ruusuvuori on maailmanlistalla parhaillaan sijalla 101.

”Kokonaisuudessaan tämä on loistava mahdollisuus päästä pitkästä aikaa kilpailemaan ja harjoittelemaan kovien pelaajien kanssa”, Ruusuvuoren valmentaja Federico Ricci iloitsee piristyksestä koronaviruksen sotkeman kauden lomaan.

Tennis|Tennistähti Emil Ruusuvuoren turnaukset vaihtuivat kovaan harjoitteluun, nyt hiotaan fysiikka ja lyönnit kuntoon: ”Ei ole muuta polkua”

Tennis|Andy Murraylta tyly arvio: ”Tennis on viimeisiä lajeja, joissa kilpailutoiminta palaa”

Tennis|Tennistähti Emil Ruusuvuori joutui karanteeniin: silti hän sanoo, että Suomessa on nyt mukavampaa kuin loukussa Kaliforniassa

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu