Pekka Jaakkola, 58, luopui kuntosalista ja raskaista painoista: kotikuntoilu opetti jotain, minkä hän olisi halunnut tietää jo lupaavana nuorena urheilijana - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Voimailu

Pekka Jaakkola, 58, luopui kuntosalista ja raskaista painoista: kotikuntoilu opetti jotain, minkä hän olisi halunnut tietää jo lupaavana nuorena urheilijana

Pekka Jaakkola on harjoitellut tänä keväänä kotonaan. Kiekonheitttäjä valmistautuu ikäluokkansa SM-kisoihin, joista hakee jo neljättä peräkkäistä SM-kultaa kiekonheitossa. Tähtäimessä on myös MM-kulta.

Tilaajille

Pekka Jaakkola teki tänä keväänä vinopenkin itselleen. Penkin saa säädettyä neljään eri asentoon. Tankoa ei ole, vaan ilmaan nostetaan käsipainoja.

Julkaistu: 3.6. 7:38, Päivitetty 3.6. 17:54

Porilainen Pekka Jaakkola, 58, ei tiedä, milloin viimeksi on ollut yhtä kovassa tikissä kuin juuri nyt, vaikkei käynyt tänä keväänä kuntosalilla lainkaan.

Salilla Jaakkola nostaa omien sanojensa mukaan ”hirveitä rautoja”. Sinne mies ei kuitenkaan halunnut enää mennä, kun koronavirusepidemia aiheutti erilaisia rajoituksia ja suosituksia myös Suomessa ja Porissa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu