Apulaispormestari Razmyar pitää Mirjami Penttisen seuran tukirahapäätöstä älyttömänä: ”Helsinki joko pitää kiinni omista periaatteistaan tai sitten ei” - Urheilu | HS.fi

Apulaispormestari Razmyar pitää Mirjami Penttisen seuran tukirahapäätöstä älyttömänä: ”Helsinki joko pitää kiinni omista periaatteistaan tai sitten ei”

Luisteluseura HSK:n tukien takaisinperinnän käsittely jatkuu. Helsingin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta käsittelee HSK:n avustusten takaisinperintää ensi tiistain kokouksessaan, kertoo apulaispormestari Nasima Razmyar (sd) HS:lle.

Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar työhuoneessaan Kaupungintalolla 6. maaliskuuta 2020.­

10.6.2020 18:21

Esitys HSK:n avustusten takaisinperinnästä etenee Helsingin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan käsittelyyn ensi tiistaina, kun lautakunta kokoontuu seuraavan kerran, Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar (sd) kertoo HS:lle.

Myös lautakunnan puheenjohtajana toimiva Razmyar käyttää tilanteessa otto-oikeuttaan. Hän pitää täysin mahdottomana liikuntajaoston päätöstä siitä, että HSK:lta perittäisiin takaisin vain pieni prosenttiosuus johonkin laskentakaavaan perustuen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat