WHO-johtaja kauhistelee kannattajien juhlia: ”Tekee kipeää katsoa näitä kuvia” - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Jalkapallo

WHO-johtaja kauhistelee kannattajien juhlia: ”Tekee kipeää katsoa näitä kuvia”

Tuhannet Napolin kannattajat juhlivat Italian cupin voittoa.

Napolin kannattajat juhlivat keskiviikkona joukkueensa voittamaa Italian cupia.

Julkaistu: 19.6. 13:56

Maailman terveysjärjestön WHO:n varapääjohtaja Ranieri Guerra tuomitsee italialaisten jalkapallofanien käytöksen. Napoli kukisti keskiviikkona pelatussa Italian cupin loppuottelussa Juventuksen, ja tuhannet Napolin kannattajat kokoontuivat juhlimaan mestaruutta pelin jälkeen.

”Tekee kipeää katsoa näitä kuvia”, Guerra kommentoi noin 5 000 fanin kokoontumista Napolin kaduille.

”Meillä ei olisi nyt varaa tällaiseen. Onneksi tämä sentään tapahtui Napolissa”, jossa paikalliset viranomaiset ovat saaneet viruksen aisoihin paremmin kuin muualla.

Guerra toivoi Gazzetta dello Sportin haastattelussa, että jalkapallofanit käyttäytyvät vastuullisemmin, kun koronapandemian takia keskeytetty Serie A jatkuu lauantaina.

Napoli voitti Italian cupin finaalin rangaistuspotkukilpailussa osumin 4–2. Napoli on voittanut cupin kuusi kertaa, edellisen kerran vuonna 2014.

Jalkapallo|Serie A palaa tauolta höllennetyin koronamääräyksin: Italian hallitus linjasi karanteenin koskevan vain yksittäisiä pelaajia

Jalkapallo|Loistokauden pelannut Lazio yrittää sysätä Juventuksen vallasta

Jalkapallo|Napoli voitti Italian cupin rangaistuspotkuilla ilman yleisöä, mutta tuhannet kannattajat kerääntyivät toreille juhlimaan voittoa

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu