Video näyttää, kuinka pallon alle ryöminyt rapu aiheutti Bubba Watsonille mietittävää: ”En halua, että maailma raivostuu minulle” - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Golf

Video näyttää, kuinka pallon alle ryöminyt rapu aiheutti Bubba Watsonille mietittävää: ”En halua, että maailma raivostuu minulle”

PGA-kiertueella saatiin myös ensimmäinen koronavirustartunta.

Bubba Watson (vas.) ja Rory McIlroy joutuivat lauantaina pohtimaan rapuongelmaa.

Julkaistu: 21.6. 11:16

Yhdysvaltalainen golfari Bubba Watson joutui kiperään tilanteeseen, kun golfin PGA-ammattilaiskiertue jatkui lauantaina Etelä-Carolinan osavaltiossa Hilton Head Islandin kentällä, kertovat Britannian yleisradioyhtiö BBC ja Golf.com verkkosivuillaan.

Kaksinkertainen Masters-voittaja löi 17. reiän avauslyöntinsä hiekkaesteeseen. Kun Watson saapui pallonsa luo, hän havaitsi sen alla pienen äyriäisen ja joutui kutsumaan tuomarin avukseen selvittämään kiperää tilannetta.

Watson pohti tilannetta ääneen myös Rory McIlroyn kanssa tv-kameroiden seuratessa tilannetta. Mukana olivat myös Watsonin caddie Ted Scott ja McIlroyn caddie Harry Diamond.

”En halua, että maailma raivostuu minulle. Tiedätkö, mitä tarkoitan”, Watson kysyi.

Pian pohjoisirlantilainen McIlroy kumartui lähelle Watsonin kirkkaankeltaista palloa ja yritti kevyesti tökkien saada ravun liikkeelle.

”Laita tii pallosi alle. Se ei voi saada sormeasi”, Watson sanoi virkaveljelleen.

”Ja jos niin tapahtuu, se on hauskempaa”, Diamond lisäsi.

Rapu ryömi esiin pallon alta juuri kun tuomari Slugger White saapui paikalle.

”Se käveli ympäriinsä ja meni palloni alle. Ja juuri kun saavuit, se käveli pois ja on ylösalaisin juuri nyt. Luulen sen olevan kuolemassa, koska hiekan on oltava tuhatasteista”, Watson sanoi tuomarille.

”Emme halunneet lyödä palloa, kun rapu oli sitä vasten”, Diamond lisäsi.

”Maailmassamme on paljon ongelmia juuri nyt. Emme tarvitse rapuongelmaa”, Watson jatkoi.

Lopulta Watson sai lyötyä pallonsa hiekkaesteestä.

Sunnuntaina päättyvän kilpailun kärjessä ovat englantilainen Tyrrell Hatton, yhdysvaltalaiset Ryan Palmer ja Webb Simpson sekä meksikolainen Abraham Ancer.

Heidän tuloksensa kolmen kierroksen jälkeen on –15.

Yhdysvaltalaisesta Nick Watneysta tuli perjantaina ensimmäinen positiivisen koronavirustestituloksen saanut pelaaja PGA-kiertueella. Hän tunsi oireita perjantaiaamuna ennen toista pelipäivää, ja koronavirustesti vahvisti tartunnan.

PGA-kiertue testasi kaikkiaan 11 läheisessä kontaktissa Watneyn kanssa ollutta henkilöä. Kaikki testitulokset olivat negatiivisia.

Jos video ei näy selaimellasi tai laitteellasi, voit katsoa sen täältä.

Golf|Bryson DeChambeaun muskelit ja ”hirviömäiset” draivit herättivät taas henkiin keskustelun mahdollisista muutoksista golfpalloon – ”ei näitä klassikkokenttiä voi muuten käyttää”

Golf|Vierumäellä ei pelata tänä vuonna golfin huippukilpailua, ongelmaksi muodostui pelaajien matkustaminen

Golf|Hiljainen hetki käynnisti PGA-kiertueen, maailmanlistan huippugolfaajat olivat kohmeessa

Golf|Kytäjä haluaa Pohjois-Euroopan johtavaksi golfkeskukseksi vuonna 2025 – Mikko Ilonen mukana kenttien kehittämisessä

Golf|Maailman rahakkain golfkiertue palaa tositoimiin, koronakriisi ei ole vaikuttanut kilpailujen miljoonapalkintoihin

Golf|Entinen huippukiekkoilija Oskar Osala teki 12-vuotiaana jännittävän löydön, jonka seuraukset määrittävät nyt hänen elämäänsä: ”Kuin uskoon olisi tullut”

Golf|Roope Kakko teki ”täydellisellä lyönnillä” hole-in-onen ja tunsi ryöstäneensä voiton

Golf|Tiger Woods hämmästyttää nyt golfin ystäviä uransa tasoitushistorialla, huippulukema peräti +9,4

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu