Hiihtotähti Therese Johaugin tulot kasvoivat roimasti edellisvuodesta, omaisuuteen kuuluu myös miljoonahuvila - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Hiihto

Hiihtotähti Therese Johaugin tulot kasvoivat roimasti edellisvuodesta, omaisuuteen kuuluu myös miljoonahuvila

Therese Johaugin yritykselle kertyi voittoa noin 570 000 euroa viime vuonna.

Therese Johaug juoksi kovan ajan yleisurheilukilpailuissa Bislettin stadionilla Oslossa kesäkuussa.

Julkaistu: 22.6. 16:11

Norjalainen hiihtotähti Therese Johaug osoitti olevansa kovassa kunnossa juostessaan huippuajan aikaan  000 metrillä kesäkuussa. Valojäniksen kirittämän juoksun ajaksi kellotettiin huima 31.40,69. Tulos alitti MM-kisarajan, joka on 31.50.

Juoksu kulkee, eikä rahahuolia tarvitse murehtia, sillä myös hiihtäjän tilipussi voi hyvin.

Norjalainen Finansavisen kertoo, että Johaugin yrityksellä menee erinomaisesti. Sijoitusyhtiö Setra AS keräsi viime vuonna voittoja verojen jälkeen 6.1 miljoonaa Norjan kruunua, mikä on miljoona kruunua edellisvuotta enemmän. Voittoa kertyi siis noin 570 000 euroa.

Tuotto koostuu suurimmaksi osaksi sponsorituloista. Maastohiihtotähti on myös investoinut rahastoihin ja hän omistaa osuuksia eri yrityksistä.

Setran taseeksi on tällä hetkellä merkitty 35,6 miljoonaa Norjan kruunua eli noin 3,3 miljoonaa euroa.

Hiihtotähden omaisuuden arvoa lisää myös kolme vuotta sitten ostettu maisemahuvila Holmenkollenilta, jonka arvo on noin 1,8 miljoonaa euroa.

Yleisurheilu|Therese Johaug jätti ”valojäniksen” kauas taakseen ja alitti lähes Suomen ennätyksen: ”Minulla ei ole mitään tekemistä olympiakisojen kanssa”

Yleisurheilu|Therese Johaug hakee 10 000 metrin MM-kisarajaa apunaan kiistanalainen keksintö, joka suunniteltiin alun perin yleisön viihdyttämiseksi

Sponsorointi|Norjan hiihtokuningas teki sopimuksen, jollaisesta suomalaiset voivat vain uneksia: ”Yritykset joutuvat lyömään siellä rahaa tosissaan tiskiin”

Yleisurheilu|Hiihtäjä Therese Johaugin unelma EM-yleisurheilusta meni murskaksi

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu