Serbialainen tennistähti Novak Đoković kertoi saaneensa koronavirustartunnan - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Koronavirus

Serbialainen tennistähti Novak Đoković kertoi saaneensa koronavirustartunnan

Maailmanlistan ykkönen kertoi tartunnastaan tiistaina.

Novak Đoković kertoi saaneensa koronavirustartunnan.

Julkaistu: 23.6. 15:18, Päivitetty 23.6. 17:17

Tennistähti Novak Đoković on kertonut saaneensa koronavirustartunnan. Đoković tiedotti verkkosivuillaan tiistaina, että hänelle tehty koronavirustesti oli positiivinen.

33-vuotias serbialainen on tenniksen miesten maailmanlistan ykkössijalla.

Tiedotteen mukaan Đokovićin tartunta on oireeton. Đoković liittyi tartunnallaan siihen pelaajien joukkoon, joiden koronavirustesti on ollut positiivinen Balkanin tennisturnauksen aikana tai sen jälkeen.

”Kun saavuimme Belgradiin, menimme testeihin. Tulokseni oli positiivinen, samoin Jelenan (Đokovićin vaimo), mutta lastemme testitulokset olivat negatiivisia”, Đoković kertoo perheensä tilanteesta tiedotteessa.

Balkanin tennisturnaukseen osallistuneista pelaajista koronavirustartunnan ovat aiemmin saaneet kroatialainen Borna Ćorić ja bulgarialainen Grigor Dimitrov.

”Järjestimme turnauksen hetkellä, jolloin virus oli heikentynyt. Valitettavasti virus on edelleen olemassa, ja se on uusi todellisuus, jossa opimme selviytymään ja elämään”, Đoković sanoo.

”Olen erittäin pahoillani jokaisesta yksittäisestä tartuntatapauksesta. Toivon, että se ei vaikeuta kenenkään terveystilannetta, ja että kaikki voivat hyvin.”

Đoković kertoo lopuksi eristäytyvänsä seuraavien 14 vuorokauden ajaksi ja uusivansa koronavirustestin viiden päivän kuluessa.

Serbialainen tähtipelaaja kertoi huhtikuussa olevansa pulassa, mikäli tennispelaajilta vaaditaan koronavirusrokote ennen pääsyä pelaamaan. Đoković on rokotevastainen.

”Henkilökohtaisesti vastustan rokotuksia enkä haluaisi joutua pakotetuksi ottamaan rokotetta, että pääsen matkustamaan”, hän sanoi tuolloin.

Koronavirus|Novak Djokovicin tähdittämällä tenniskiertueella jo toinen koronavirustartunta

Tennis|Rokotevastainen Novak Djokovic sanoi olevansa pulassa, jos tenniksessä vaaditaan rokotteen ottamista ennen kuin pääsee pelaamaan

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu