Tuija Hyyrysen edustama Juventus kruunattiin sittenkin Italian mestariksi, vaikka koronavirus keskeytti kauden - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Jalkapallo

Tuija Hyyrysen edustama Juventus kruunattiin sittenkin Italian mestariksi, vaikka koronavirus keskeytti kauden

Mestaruus on Juventukselle ja Hyyryselle kolmas perättäinen.

Tuija Hyyrynen ja Juventus kruunattiin Italian jalkapallomestareiksi jo kolmantena vuotena peräkkäin.

Julkaistu: 26.6. 11:39

Suomen maajoukkueen puolustajan Tuija Hyyrysen edustama italialaisjoukkue Juventus julistettiin torstaina Italian naisten pääsarjan Serie A:n mestariksi kaudella 2019–20.

Italian jalkapalloliitto kertoi kesäkuun alussa, että Serie A:n kausi keskeytetään ja mestaruus jätetään jakamatta. Torstaina liitto päätti kuitenkin yksimielisesti kokouksessaan, että mestaruus jaetaan Juventukselle, joka johti liigaa yhdeksän pisteen erolla toisena olevaan Fiorentinaan.

Kausi keskeytettiin maaliskuussa koronavirustilanteen vuoksi, kun pelaamatta oli kuusi kierrosta.

”Haluan kiittää Juventuksen ja ennen kaikkea Juventuksen naisten joukkueen valmentajien, pelaajien ja henkilökunnan puolesta liittoa ja sen puheenjohtajaa Gabriele Gravinaa mestaruuden myöntämisestä”, Juventuksen puheenjohtaja Andrea Agnelli sanoi.

Mestaruus on Juventukselle kolmas perättäinen. Helmarien konkaripuolustaja Hyyrynen on ollut voittamassa niistä jokaista ja jatkaa torinolaisseurassa myös ensi kaudella.

Jalkapallo|Tuija Hyyrynen jatkaa jalkapallouraansa italialaisjätti Juventuksessa

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu