Kulmamiehille kenkää ja tyttöystävä häkkiin valmentajien tilalle, videolla UFC-ottelija Mike Perry näyttää epäilijöille ja ylistää tyttöystäväänsä - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Vapaaottelu

Kulmamiehille kenkää ja tyttöystävä häkkiin valmentajien tilalle, videolla UFC-ottelija Mike Perry näyttää epäilijöille ja ylistää tyttöystäväänsä

Mike Perry kyseenalaisti perinteiset valmennuskäytännöt voitokkaasti.

Mike Perry iski Mickey Gallia Las Vegasissa pidetyssä UFC-illassa.

Julkaistu: 29.6. 10:03, Päivitetty 29.6. 15:13

Vapaaottelija Mike Perry korvasi kulmamiehet tyttöystävällään kohdatessaan Mickey Gallin sunnuntain vastaisena yönä UFC on ESPN 12 -illassa.

Perryn ratkaisua pidettiin etukäteen erikoisena, ja moni piti vaihdosta lähinnä vitsinä. Ottelijalla oli päätökselleen kuitenkin pätevät perustelut.

Hän ei ole kokenut möykkäävistä kulmamiehistä olevan hyötyä, vaan halusi kulmaan mieluiten henkilön, joka saa hänelle hyvän olon eli tyttöystävänsä Latory Gonzalezin.

Ottelussa on mahdollista olla mukana kolme avustajaa, mutta Perry ei halunnut muita kuin Gonzalezin. Näin avustajille annettavat palkkiotkin pysyivät perhepiirissä.

Perry voitti ottelun dominoituaan sitä täydet kolme erää. Tyttöystävä hoiti myös lämmittelytehtävät pitämällä Perrylle pistareita.

Twitterissä valmistautumiseen suhtauduttiin ennakkoluuloisesti.

Ottelun jälkeisessä haastattelussa Perry kertoi, että heistä on puhuttu paljon pahaa sosiaalisessa mediassa ja kiitteli tyttöystäväänsä.

”Tässä me olemme, illan voittajina!”

Video on katsottavissa tästä.

Perry kertoi haastattelussa pärjäävänsä ottelussa itsekseen ja halunneensa tarjota kokemuksen Gonzalezille jo vuosia.

Pari alkoi seurustella muutama kuukausi sitten Perryn valmistautuessa otteluun, mutta he ovat tunteneet jo pidempään. Perry aikoo jatkossakin ottaa tyttöystävänsä mukaan valmentajakseen.

Gonzalez kertoo, että kokemus oli hauska ja että hän odottaa pääsevänsä mukaan häkkiin uudelleenkin.

Moni epäili, miten Perryn mahtaisi käydä ottelussa ilman asiantuntevia ohjeita, mutta ihan tietämättömänä Gonzalezia ei voida pitää. Haastattelussa hän kertoi omaavansa useamman vuoden painikokemusta. Lisäksi hän on kokeillut nyrkkeilyä.

Ottelu toki jännitti tuoretta valmentajaa.

”Hermostutti nähdä Perryn ottelevan, kun tulee verta ja häntä lyödään naamaan, mutta tiesin hänen pärjäävän.”

Vapaaottelu|UFC-illan pääottelussa iskettiin ennätykselliset 390 kertaa

Vapaaottelu|Supertähti Conor McGregor ilmoitti kolmannen kerran uran lopettamisesta

Vapaaottelu|UFC-vapaaottelija pyysi yhdeksän kertaa valmentajaansa keskeyttämään ottelun, turhaan

Vapaaottelu|Makwan Amirkhani palaa UFC-kehään ”tappelusaarella”

Vapaaottelu|Kohuttu UFC-tähti haukkui mielenosoittajat ja luopui mestaruusvyöstään: ”Satutan itseäni joka kerta kun kävelen kehään ja saan lyönnin päähäni”

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu