Polvistumiset aloittaneesta Colin Kaepernickista on tekeillä draamasarja Netflixiin, pelaaja toimii itse kertojana - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Tv-sarjat

Polvistumiset aloittaneesta Colin Kaepernickista on tekeillä draamasarja Netflixiin, pelaaja toimii itse kertojana

Sarjan tapahtumat keskittyvät Kaepernickin lukiovuosiin.

Colin Kaepernick kuvattuna 16. marraskuuta 2019.

Julkaistu: 29.6. 20:13

Amerikkalaisen jalkapallon kohutuimmasta pelaajasta Colin Kaepernickista on tekeillä kuusiosainen draamasarja Netflixiin, tv-yhtiö kertoi maanantaina uutistoimisto AFP:n mukaan.

Kaepernick on itse sarjassa kertojana ja vastaavana tuottajana. Sarjan tapahtumat keskittyvät Kaepernickin lukiovuosiin.

Sarjan ohjaa Ava DuVernay, joka ensimmäisenä afroamerikkalaisena naisohjaajana sai Golden Globe -ehdokkuuden elokuvallaan Selma. Sarjan nimenä on Colin in Black & White. Käsikirjoitus valmistui toukokuussa, ja kuvausten suunnitellaan alkavan myöhemmin tänä vuonna.

Nuoren Kaepernickin rooliin ei ole vielä valittu näyttelijää.

Tiedotteen mukaan sarja keskittyy Kaepernickin lukioajan kokemuksiin, joiden myötä hänestä tuli nykypäivän aktivisti.

”Liian usein näemme rotujen ja mustien tarinat kuvattuina valkoisten linssien läpi. Pyrimme antamaan uuden näkökulman toisenlaiseen todellisuuteen, jonka mustat kohtaavat. Paneudumme rodullisiin välikohtauksiin, joita kohtasin adoptoituna mustana valkoisten yhteisössä”, Kaepernick toteaa lausunnossaan.

Kaepernick, nyt 32-vuotias, kävi lukiota Turlockissa Kaliforniassa. Kun hän pelasi Nevadan yliopistojoukkueessa, San Francisco 49ers teki sopimuksen hänen kanssaan vuonna 2011.

Kaepernick aloitti polvistumiset otteluissa Yhdysvaltojen kansallislaulun aikana elokuussa 2016 protestina rodullisesta epätasa-arvosta ja poliisien väkivaltaisuudesta. Hän ei ole pelannut kauden 2016 jälkeen, sillä mikään NFL-joukkue ei ole tehnyt sopimusta hänen kanssaan.

Kaepernick on myös tekemässä omaelämäkirjaa.

Yhdysvallat|Colin Kaepernickin tarina pureutuu syvälle Yhdysvaltojen kipeimpiin ongelmiin: ”Kun kohteliaisuus johtaa kuolemaan, kapinointi on ainoa looginen reaktio”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu