Kuin suoraan alasarjapelistä: Ruotsin Allsvenskanissa nähtiin monelle harrastepalloilijalle tuttu teippiepisodi - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Jalkapallo

Kuin suoraan alasarjapelistä: Ruotsin Allsvenskanissa nähtiin monelle harrastepalloilijalle tuttu teippiepisodi

Falkenbergin Lorik Ademin meno kentälle ei onnistunut ilman ylimääräistä säätöä.

Julkaistu: 30.6. 13:46

Moni harraste- tai alasarjajalkapalloa pelannut on törmännyt tilanteeseen, jossa joukkueen tuorein vahvistus ei ole saanut pelipaitaa ajoissa tai kahdella pelaajalla on sama numero.

Tilanne ratkaistaan lähes poikkeuksetta teippaamalla selkään sopiva numero, jotta pelaaja saadaan kentälle.

Vastaavaan tilanteeseen joudutaan kuitenkin äärimmäisen harvoin pääsarjatason pelissä, mutta Ruotsin Allsvenskanissa huoltaja joutui kaivamaan laukustaan teippirullan juuri tähän hieman harvinaisempaan tarkoitukseen.

Falkenberg oli tappiolla maalein 0–3 vierasottelussa Varbergs BoISia vastaan sunnuntaina, kun reilun tunnin kohdalla kentälle oli tulossa suurlupauksena pidetty Lorik Ademi.

Ottelun neljäs erotuomari pysäytti kuitenkin numerolla 23 pelaavan Ademin, 18, ja ilmoitti ettei tämä voi mennä kentälle.

”Hän sanoi, että numeroni pelaajaluettelossa on 24”, Ademi kertaa Expressenille.

Ademi kysyi valmentajalta, oliko mukana paitaa numerolla 24, mutta sellaista ei ollut. Pelaajalistaa ei myöskään voinut enää muuttaa, joten ainoa tapa Ademin päästä kentälle, oli numeron neljä teippaaminen kolmosen päälle.

”Tämä täytyy ratkaista seuraavaan otteluun mennessä. Toivon tietysti saavani peliaikaa. Tavoitteeni on murtautua avauskokoonpanoon.”

”On hienoa, että valmentaja luottaa minuun.”

Kuvat Ademin paidasta levisivät erityisesti ruotsalaisten jalkapallofanien keskuudessa sosiaalisessa mediassa sunnuntain ja maanantain aikana.

”Ihana Allsvenskan”, tiivisti yksi käyttäjä tilanteen.

Falkenberg sai aikaiseksi yhden lohdutusmaalin, mutta hävisi lopulta maalein 1–3.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu