Ferrari pahoissa ongelmissa – talvitestit menivät pieleen, kauteen lähdetään testiasetuksilla: ”Se olisi mennyt vain huonompaan suuntaan” - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Formula 1

Ferrari pahoissa ongelmissa – talvitestit menivät pieleen, kauteen lähdetään testiasetuksilla: ”Se olisi mennyt vain huonompaan suuntaan”

F1-kausi alkaa viikonloppuna Itävallassa.

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto myöntää, että Ferrari lähtee kauteen takamatkalta.

Julkaistu: 1.7. 12:24

Ferrari-kuljettajat Sebastian Vettel ja Charles Leclerc joutuvat tyytymään autoissaan vanhoihin asetuksiin formula ykkösten kauden avauskilpailussa Itävallan Spielbergissa.

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto myönsi BBC:lle, että talli huomasi autossaan suuria puutteita helmikuun testeissä.

Binotton mukaan Ferrari on joutunut puuttumaan auton aerodynamiikan kehittämiseen ja siksi talli ajattaa Itävallassa autojaan testiasetuksilla.

”Meidän oli ymmärrettävä, miksi tulokset radalla eivät olleet odotettuja ja kuinka paljon muutoksia on tehtävä. Se olisi mennyt vain huonompaan suuntaan, jos olisimme jatkaneet kehitystä niiden suunnitelmien mukaan. Odotamme saavamme päivityspaketin käyttöön Unkarissa (kauden 3. kilpailu)”, Binotto sanoi.

”Tiedämme kyllä, ettei meillä ole nopein auto. Tiesimme sen ennen Melbournea, eikä se siitä ole muuttunut”, Binotto puhisi.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu