Liverpoolin entinen tähtihyökkääjä lopettaa uransa: ”Pääni haluaisi vielä jatkaa, mutta kehoni on sanonut ’lopeta’” - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Jalkapallo

Liverpoolin entinen tähtihyökkääjä lopettaa uransa: ”Pääni haluaisi vielä jatkaa, mutta kehoni on sanonut ’lopeta’”

38-vuotiaan pelaajan lopettamispäätöksen taustalla ovat terveysongelmat.

Milan Baros pelasi vuoden 2012 EM-kisoissa Venäjää vastaan. Baros on pelannut Tšekin maajoukkueessa viidenneksi eniten otteluita ja tehnyt toiseksi eniten maaleja.

Julkaistu: 3.7. 16:16

Tšekin jalkapallomaajoukkueen ja Liverpoolin entinen hyökkääjätähti Milan Baros lopettaa uransa tämän kauden jälkeen. Baros, 38, ilmoitti päätöksestään pitkäaikaisen seuransa Banik Ostravan verkkosivuilla.

”Pääni haluaisi vielä jatkaa, mutta kehoni on sanonut ”lopeta”. Minulla on ollut terveysongelmia jo pitkään, ja kehoni ei yksinkertaisesti toimi kuin ennen”, Baros kertoi.

Baros nousi jalkapallomaailman tietoisuuteen viimeistään EM-kisoissa 2004, joissa hän voitti maalikuninkuuden viidellä maalilla Tšekin edetessä välieriin. Baros on pelannut Tshekin maajoukkueessa viidenneksi eniten otteluita (93) ja tehnyt toiseksi eniten maaleja (41). Tšekki-paidassa enemmän maaleja on mättänyt ainoastaan Jan Koller.

Liverpoolissa kausina 2002–05 pelannut Baros juhli seurassa Mestarien liigan voittoa. Liverpoolin jälkeen hän edusti Aston Villaa, Lyonia, Portsmouthia ja Galatasarayta.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu