Teemu Tainio soitti pojalleen Lontooseen viisi kertaa päivässä ja sanoi aina saman asian, mutta Maximus Tainion kärsimys sai isän mielen muuttumaan - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Jalkapallo

Teemu Tainio soitti pojalleen Lontooseen viisi kertaa päivässä ja sanoi aina saman asian, mutta Maximus Tainion kärsimys sai isän mielen muuttumaan

Isä oli pelaajana ärsyttävä ja veemäinen, Maximus Tainio arvioi. Sitä kutsutaan voittajan luonteeksi, Teemu Tainio vastaa. FC Hakan päävalmentajan ja pelaajahankinnan keskinäisestä suhteesta ei huumoria puutu.

Tilaajille

Maximus Tainio haluaa kääntää uransa uuteen nousuun Valkeakoskella. Isä Teemu Tainio on entinen jalkapalloilija, ja nykyään hän luotsaa Hakan liigajoukkuetta. Isä yritti kaikkensa, jotta poika jäisi Tottenhamiin, mutta ymmärtää nyt tämän ratkaisun.

Julkaistu: 7.7. 2:00, Päivitetty 7.7. 16:49

Valkeakoski.

Hakan keväisen hankinnan Maximus Tainion säteilevä olemus kertoo olennaisimman. Toisen polven jalkapalloilija on löytänyt pelihalunsa piinaavan jakson jälkeen ja haluaa kääntää uransa uuteen nousuun Valkeakoskella.

Tainio, 19, törmäsi umpikujaan viime kaudella palattuaan Tottenhamin akatemiapelaajien vahvuuteen kantapääleikkausten jälkeen.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu