Indonesiasta takaisin kotikentille, KuPSin mestarikapteeni Petteri Pennasen ura Tira-Persikabossa jäi kolmeen peliin: ”sellaista elämä on” - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Jalkapallo

Indonesiasta takaisin kotikentille, KuPSin mestarikapteeni Petteri Pennasen ura Tira-Persikabossa jäi kolmeen peliin: ”sellaista elämä on”

KuPSin kapteeni Petteri Pennanen (edessä), Tommi Jyry (vas.) ja Ariel Ngueukam juhlivat Pennasen tekemää 1-0-maalia ottelussa KuPS - FC Honka Kuopiossa viime vuoden lokakuussa.

Julkaistu: 7.7. 14:58

Kuopion Palloseuran viime kaudella miesten jalkapallomestariksi kapteenina johtanut Petteri Pennanen siirtyi talvella eksoottiseen jalkapallosarjaan, kun hän teki sopimuksen Indonesian liigan Tira-Persikabon kanssa.

Koronaviruspandemia pysäytti pelit Indonesiassa maaliskuussa, ja tiistaina Pennanen kertoi, että ei palaa enää Indonesian sarjaan. Hän ehti pelata kolme sarjapeliä Indonesiassa.

”Tarina Indonesiassa ohi. Ei ollut nykyisessä tilanteessa ja ehdoilla mitään järkeä oman uran ja elämän kannalta jatkaa siellä, valitettavasti. Sellaista elämä on ja nyt täydellä höyryllä kohti tulevaa”, Pennanen kertoi Twitterissä.

Savon Sanomien mukaan Pennanen, 29, ei ole kommentoinut uransa jatkokuvioita. Hän on harjoitellut KuPS:n kanssa toukokuusta lähtien.

Veikkausliigan mestarin kapteenia huhutaan kummalliseen osoitteeseen: indonesialaismedioiden mukaan Petteri Pennanen on lähellä siirtoa Indonesiaan

Samppanja suihkusi ja soihdut paloivat, kun KuPS ja kannattajat juhlivat mestaruutta yön torijuhlissa

KuPS on Veikkausliigan mestari, löi Interin Turun loppuunmyydyllä stadionilla 2–0 – ”Tämä oli unelma monen vuoden ajan, ja nyt se konkretisoitui”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu