Barcelonan superteini ajettiin ulos oltuaan kentällä vain viisi minuuttia - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Jalkapallo

Barcelonan superteini ajettiin ulos oltuaan kentällä vain viisi minuuttia

Barcelona voitti paikalliskamppailun ja varmisti Espanyolin putoamisen.

Ansu Fati lähti suihkuun, ja Clement Lenglet ihmetteli erotuomarin ratkaisua.

Julkaistu: 9.7. 7:37

FC Barcelonan 17-vuotias Ansu Fati on yksi jalkapallomaailman lupaavimpana pidetyistä hyökkääjistä, mutta keskiviikon ottelusta eivät pelaajatarkkailijoiden paperit juuri täyttyneet.

Fati tuli kentälle toisen puoliajan alussa paikallisottelussa Espanyolia vastaan, ja viisi minuuttia myöhemmin erotuomari Jose Munuera näytti hänelle punaista korttia.

Fati tuli vaarallisesti tilanteeseen ja osui jalkapohja edellä ensin palloon ja sitten voimalla Fernando Caleron sääreen.

Puntit tasoittuivat kuitenkin jo kolme minuuttia myöhemmin, kun Espanyolin Pol Lozano ajettiin suoralla punaisella suihkuun. Lozano kolhi tilanteessa Gerard Piqueta.

Ottelun ainoan maalin teki Barcelonan Luis Suárez 56. minuutilla. 1–0-voitto pitää Barcelonan heikot mestaruustoiveet vielä hengissä. Ero Real Madridiin kaventui yhteen pisteeseen, mutta Realilla on neljä ottelua pelaamatta ja Barcelonalla vain kolme.

Fatista ovat olleet kiinnostuneita lukuisat suurseurat, ja Manchester United tarjosi hänestä kesäkuussa espanjalaistietojen mukaan jo läes 170 miljoonan euron ulosostohinnan.

Nopea ja taitava laituri on tehnyt tällä kaudella kuusi maalia 22 La Liga -ottelussa. Mestarien liigassa maaleja on neljässä ottelussa yksi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu