Ferrarin kuljettajilla on ollut vaikeuksia noudattaa koronasääntöjä, tallipomo vakuuttaa nyt kuskien ottaneen opikseen - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Formula 1

Ferrarin kuljettajilla on ollut vaikeuksia noudattaa koronasääntöjä, tallipomo vakuuttaa nyt kuskien ottaneen opikseen

Ferrarin kuskit ovat saaneet huomautuksia koronasääntöjen rikkomisesta. Charles Leclerc vietti aikaa kaupungilla ja Sebastian Vettel kävi kasvokkaisia keskusteluja.

Ferrarin Charles Leclerc esiintyi lehdistötilaisuudessa 9. heinäkuuta.

Julkaistu: 11.7. 13:50

Ferrarin formula 1 -tallin pomo Mattia Binotto uskoo tallin ja sen kuljettajien ottaneen opikseen, ettei MM-sarjan koronasääntöjen kanssa kannata kikkailla.

Tallin monacolaiskuski Charles Leclerc sai Kansainväliseltä autoliitolta FIA:lta huomautuskirjeen, kun hän vietti sosiaalisen median mukaan aikaa kaupungilla Monacossa kahden Itävallassa ajettavan kilpailun välissä.

Kauden avauskisassa viime viikonloppuna Sebastian Vettel sai huomautuksen, koska hän jutteli Red Bull -tallin Helmut Markon ja Christian Hornerin kanssa varikolla kasvokkain. Sääntöjen mukaan kunkin tallin henkilökunnan on pysyttävä omissa oloissaan kisaviikonlopun ajan. Vettel ei käyttänyt kasvomaskia.

”Olemme jatkossa tarkempia. Meidän pitää muistaa, että ajamme ja toimimme koko lajin puolesta”, Binotto kommentoi Autosportille.

”Kummatkin kuljettajat ymmärtävät tehneensä virheen”, Ferrarin tallipäällikkö korosti.

Eiliset harjoitukset olivat Ferrarille vaisut, sillä Vettel oli ensimmäisissä harjoituksissa 10:s ja Leclerc 12:s. Toisissa harjoituksissa Leclerc oli yhdeksäs ja Vettel vasta 16:s.

Tänään ajetaan kolmannet harjoitukset ja aika-ajo, mikäli sääolot niin sallivat. Kisapäivä on huomenna.

Formula 1|Yli sekunnilla Lewis Hamiltonille taipunut Valtteri Bottas harmitteli pidon puutetta

Formula 1|Valtteri Bottas ei rikkonut koronavirusmääräyksiä

Formula 1|Autosport: Valtteri Bottas ja Charles Leclerc matkustivat Monacoon kahden Itävallan-kisan välissä, kilpakumppani ihmettelee matkustuslupia

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu