Suomalaisten NHL-kauden avausta varjostavat Montrealin epäillyt koronavirustartunnat - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Jääkiekko

Suomalaisten NHL-kauden avausta varjostavat Montrealin epäillyt koronavirustartunnat

Urheilusivusto The Athletic uutisoi, että ainakin kolmella Montreal Canadiensin pelaajalla on todettu koronavirustartunta. NHL-joukkueet aloittavat harjoitusleirinsä maanantaina.

Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi ja Philadelphia Flyersin Robert Hagg tappelivat tammikuussa Wells Fargo Centerissä.

Julkaistu: 13.7. 11:13, Päivitetty 13.7. 11:44

Jääkiekon NHL-liigan harjoitusleirit alkavat maanantaina, mutta Montrealista kantautuu huolestuttavia uutisia kauden jatkoa ajatellen. Urheilusivusto The Athletic uutisoi, että ainakin kolmella Montreal Canadiensin pelaajalla on todettu koronavirustartunta.

NHL ja Canadiens eivät olet kommentoineet uutista. NHL kielsi aiemmin seuroiltaan koronavirustestien tulosten julkaisun ja pelaajien loukkaantumisista tiedottamisen loppukauden ajan.

Montreal ilmoitti lauantaina, että joukkueen puolustaja Karl Alzner ei pelaa reilun kahden viikon päästä alkavissa pudotuspeleissä. Montreal tiedotti myös, että profiilihyökkääjä Max Domin tilannetta arvioidaan 7–10 päivän ajan, ennen kuin päätös miehen osallistumisesta harjoitusleirille tehdään. Domi on tyypin 1 diabeetikko.

NHL palaa koronavirustauolta kaukaloihin 1. elokuuta Edmontonissa ja Torontossa. Pudotuspeleissä pelataan ensin 16 joukkueen karsintakierros. Montreal kohtaa avauskierroksella Pittsburgh Penguinsin.

Montreal Canadiensin harjoitusleiriryhmässä ovat suomalaiset Joel Armia, Artturi Lehkonen ja Jesperi Kotkaniemi. Lue lisää leirien suomalaisvahvuudesta: Yllättäviä suomalaispelaajia tunkeutui mukaan NHL:n leirikokoonpanoihin, Kotkaniemen kausi ehdittiin uutisoida päättyneeksi

Jääkiekko|Yllättäviä suomalaispelaajia tunkeutui mukaan NHL:n leirikokoonpanoihin, Kotkaniemen kausi ehdittiin uutisoida päättyneeksi

Jääkiekko|NHL kielsi seuroja julkaisemasta koronatestien tuloksia ja tiedottamasta loukkaantumisista: Vetoaa yksityisyyden suojaan

Jääkiekko|NHL vahvisti sovun kauden jatkosta – pelit vauhtiin elokuun alussa Edmontonissa ja Torontossa

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu