Taistelu kääntyi lopulta Collin Morikawalle PGA-kiertueella, Norjan Viktor Hovland oli kolmas ja harppasi maailmanlistan parhaaksi pohjoismaalaiseksi - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Golf

Taistelu kääntyi lopulta Collin Morikawalle PGA-kiertueella, Norjan Viktor Hovland oli kolmas ja harppasi maailmanlistan parhaaksi pohjoismaalaiseksi

Collin Morikawan ja Justin Thomasin kaksintaistelu ratkesi vasta kolmannella uusintareiällä.

Collin Morikawa juhlisti voittoa pirtelöllä.

Julkaistu: 13.7. 13:49

Amerikkalainen Collin Morikawa golfasi dramaattisten vaiheiden jälkeen Yhdysvaltain PGA-kiertueen kilpailun voittoon Ohion Dublinissa. Morikawan ja maailmanlistan viidentenä olevan Justin Thomasin kaksintaistelu ratkesi Morikawan hyväksi vasta kolmannella uusintareiällä.

Kisavoitto oli Morikawalle, 23, uran toinen PGA-kiertueella. Hän oli lähellä mestaruuspyttyä jo kesäkuussa Texasissa, kun PGA palasi koronavirustauolta. Tuolloin Morikawa kuitenkin taipui yllätysvoiton ottaneelle Daniel Bergerille uusintareiällä.

Kärkinimenä päätöspäivään lähtenyt Thomas löi kolmella viimeisellä reiällä kaksi bogia ja menetti kisavoiton.

”Olen melko vihainen. Minulla oli kolmen lyönnin johto ennen kolmea viimeistä reikää, mutta menetin sen täysin”, Thomas jupisi antaen kuitenkin tunnustusta Morikawalle.

Kärkikaksikolle kahdella lyönnillä taipunut Viktor Hovland oli kolmas. 22-vuotias norjalainen nousi maanantaina miesten maailmanlistan parhaaksi pohjoismaalaiseksi sijalle 33. Yhdeksän pykälää noussut Hovland ohitti Ruotsin Henrik Stensonin, joka putosi 35:nneksi.

Golf|Rion olympiakisojen nelonen ei peittele innostustaan, kun koronavirus perui kisat Tokiossa: ”Olin melko haltioitunut”

Golf|Reikäpelin tuore Suomen mestari kaavailee paluuta Floridaan heinäkuussa: ”Haluan lähivuosina nousta Yhdysvaltain ykköstasolle”

Golf|Golfin PGA-kiertue tiukentaa koronarajoituksia uusien tartuntojen jälkeen

Golf|Ruotsalaisgolfari Henrik Stenson sai koripallolegenda Michael Jordanilta kutsun ja erikoisen kehotuksen: ”Hän pyysi tuomaan paksun lompakon mukanani”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu