Susijengistä tuttu Antti Kanervo jatkaa Seagullsissa - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Koripallo

Susijengistä tuttu Antti Kanervo jatkaa Seagullsissa

31-vuotias takamies teki helsinkiläisseuran kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Antti Kanervo (oik.) jatkaa helsinkiläisessä Seagullsissa myös kaksi seuraavaa kautta.

Julkaistu: 24.7. 10:05

Koripalloliigassa pelaava helsinkiläinen Seagulls tiedotti perjantaina tehneensä kaksivuotisen jatkosopimuksen 31-vuotiaan takamiehensä Antti Kanervon kanssa.

Kanervo on koripallon ystäville tuttu myös Susijengistä. A-maajoukkueessa heinäkuussa 2010 debytoinut Kanerva on edustanut Suomea kaikkiaan 34 miesten maaottelussa, viimeksi helmikuussa Serbiaa vastaan.

Korisliigan lisäksi Kanervolla on kokemusta Ranskan ProB-liigasta ja Islannin pääsarjasta.

”Toivottavasti pääsemme aloittamaan kauden aikataulussa ja mahdollisimman normaalisti. Uskon, että meillä on hyvä joukkue jälleen tulevalla kaudella ja yritämme jatkaa samanlaista pelaamista kuin viime kaudella”, Kanervo sanoi tiedotteessa.

193-senttinen vaarallinen kaukoheittäjä on saavuttanut Seagullsissa SM-pronssia keväällä 2018 ja Suomen cupin voiton tammikuussa 2020.

Koripallo|NBA sulki kaikessa hiljaisuudessa Kiinan uiguurialueella sijainneen harjoituskeskuksensa

Koripallo|Susijengin nuorisotähti Mikael Jantunen sopeutui USA:n yliopisto-opiskeluun ja otti rock’n’rollin historiakurssin

Koronavirus|Koripallovalmentaja kehuu NBA:n rakentamaa kuplaa: ”Ehkä meidän pitäisi lähettää suunnitelmamme Valkoiseen taloon”

Keräily|LeBron Jamesin tulokaskortista maksettiin yli 1,6 miljoonaa euroa – koripallotähti ei ole pelannut paidalla, jonka pala kortista löytyy

Koripallo|Susijengin takamies Roope Ahonen jatkaa Espanjan koripallokentillä – ”Meillä ei ole mitään syytä lähteä pakittelemaan”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu